Дека јас се изнајадов спанаќ во бременост ама негде ко да прочитав не се јаде, затоа прашав за да знам за утре да си подготвам манџичка со мелено мевце
Некоја од вас шти правела ТОРЧ испитување ако може да ми пише да прашам околу резултатите што значат додека ја добијам матичнава
Девојки, Дали знаете дали го пуштат во Систина за пораѓај и мажот? И ако има време до Август многу ме интересира
Пробав неколку различни но иако најевтин Фоливит Феро кај мене се покажа како најдобар во комбинација со витамин Ц секако.
Мед со таан и семе од коприва. Од суплементи немав ефект. Земав спирулина и хемовит ама бабиново лекче се покажа
Јас сум денес полни 18 недели, а го правев минатата недела. Искрено незнам дали има точно кога се прави, јад по препорака зошто сум со еден спонтан претходно па за секој случај ми рекоа да го направам
Мене мојата матична ништо ми нема спомнато, а гледам заборава многу работи па подобро да си прашам. Тоа е скининг или некое друго испитување? ја утре влагам во 17та па да не испуштам.