Мислам дека во веро има мед со таан а коприва сама ќе си додадеш. Иначе и оваа баба не ја бива ама си направи само ако правиш сама, со дрвена лажица се меша
Сакам да земам бекутан омекнувач и течен прашак. Искуства? Или цаши предлози.? Сакам да мириса, не додека да се исушат да се алиштата без мирис
Да јас масло на бејби лав за трудници еве сега за некој ден влагам во 31 н. стрии немам се надевам дека и нема да имам
Јас од бебе и ден денес синко е 4ипол годинки само со персил сензитив перам Омекнувач никога не сум користела
не ти препорачувам ништо на бекутан. и за прашокот се жалат дека им се исфрлаат бебињата. од мене препорака за персил сензитив
Јас знам дека омекнувач не се препорачува да се користи за бебиња. Течен детергент јас земав виолета дабл кер, и убаво мирисаат, ама нема јак мирис Јас сепак сакам после бебко да си го мирискам, не сакам јаки мириси на алиштенцата.
Јас земав течен и омекнувач на бекутан некако убаво ми мириса ме потсеќа на детство, а merixov baby може да го сликнеш да видам каков е знам имаше еден мерикс детски сапун ама неможам по маркетиве да го најдам
Немам таков мила. Големко ми е девојчето сега и за нејзините алишта користам што и за нас (персил капсули и дуел жолт) Овој беше, немам приметено сега дали го има по маркети.
Мешиња, јас пак да прашам. Абе ова дното кај вагината, кај што се спојуваат бутовите, дали имате таму болка? Значи не си оди болкава само варира интензитетот. Јас му се жалев на гин ми рече од хормоните е се опушта карлицата. Ама ова не прекинува, веќе и нервоза ми прави. Коски болат, карлица, боли, кичма боли, меѓу нозе вагина боли. Нормално ли е ова...
И јас со Персил почнав да перам. Омекнувач користев за нас Виолета Пинк Саншајн, нежно мириса а не многу јако, ставив малку сосем. Уште да се исушат, да ги испеглам и бебо е спремен
Фала мамичка, незнам по маркети каде што сум гледала го нема, ама ај ќе проверам деновиве кога ќе пазарам дали го има во Тинекс или Веро ❤