За одење да не правам маубет. Невозможно е. Едно време страв почна да ме фаќа дали е нормално, недна позиција не е безболна. Сега па не можам и на страна да спијам, една жена тука имаше пишано дека "стомакот ќе и се скинел" баш така осеќам и јас сега, вртење од една на друга страна пола саат трае и пак не е згодно. Мене ми кажаа на болница, ќерките личеле секогаш на татковците, а и поповрзани биле. Се спремам психички за ова од прв преглед.
Не се нервирај мила, на ехото убаво не се гледа ќе видиш кога ќе се роди цела на тебе ќе биде, и на мене така ми рекоа кога ја видоа на сликата од ехото ама им викам дека не се гледа убаво и дека е цела на мене хахаха
Хахаха кога ќе менуваат пелени, ќе бањаат и кога ќе стануваат навечер па да видам дали ќе имаат такво мислење хахаха
И мене ме боли доле скроз кај вагината од двете страни како да ќе ми пукне тој дел и ќе се распаднам скроз Како на шрафови да сум
Ќе се скршам мислам, ребра,грб,половини...абе само офкам а колку сум слаба само ребра ми се познаваат,премногу ослабнав докторот ми вика цела си само бебе, после пораѓај анорексична ќе бидам, сите сакат да ослабнат јас обратно у пм...
Абе првов ко се роди исто на мајка, како расте се повеќе и повеќе на татко и фаќа Не се нервирам, мала шала е ова, нека се живи и здрави само, ама моментот е ти 9 месеци го јадеш стапот, ти се лоши, ова те боли она те боли, испитувања глупости, стресови и доаѓаш дома после пораѓај уште незнаеш кај ти главата и ко ќе ти речат на татко личи ти иде сите од 15 спрат да ги фрлиш
Хахајха, епа ако синко личи на мајка му, аналагно и внуката на свекрвата де Јас сум со женски деца не разбирам тоа, ама ти што ќе бидат свекрви ќе сватат ко ќе им дојде време за внуци
Јас си го родив маж ми буквално, глеавме слики пред некој ден од него како бебе и плукната е на него. Еве го се прчи ко паун 3 дена дома, само тоа збори
Кога зборувате за ова торч не знам дали сум го правела. И сега читав на нет дека е преку крв и од што се состои. Па јас кога правев брисеви, покрај приската, ми зедоја и крв дополнително во микробиологија со таа крв добив резултати за citomegalovirus(cmv), toxoplasma, hcv, hbs... Ова е тоа торч или ?
Јас колку што знам Мерикс има само сапун за рачно перење. Е сега од истата фирма има Мерима детски сапун ако мислиш на него.