Честитки! Уживајте со беба, па да ни раскажуваш те чекаме @stsmua05 Ти си на ред, те сонував. Многу беше реално Ова некој праша како се справувате со стравот од породување... еве вака, си сонувам свашта и се тресам ко глушец постојано.
Која недела си? Сега за сега стабилна сум и не се замарам. Ма да знам дека во најскоро време ќе ме пукнат паники со лесно и не се секирај, во раце ќе си на стручни лица
@pamelche честитки, живи и здрави да сте! Како наближува времето, се повеќе мисли и стравови! 37+2 денес, втора бременост ама бидејќи знам што ме чека, имам страв, најискрено ви кажувам. Мене ужасни мисли ме мачат повеќе за тоа што големово дете нема на кој да го оставиме ако почнат болки ноќе, мора да го носам со мене, па ако почнат нагли болки а треба да одиме во друг град, не е далеку ама како ќе издржам.....Ајде, само нека биде како треба, да се олесниме сите па да се гушкаме со бебковци. Уште малку да досредам и доспремам за бебе и мене денес, после сум спремна. Сношти имав слаби болки, не беа лажни, знам, се изнервирав и веднаш реакција. Цела ноќ се обвинував зошто давам значење на беспотребни работи. Убав ден на сите!
Нормално е. Бебето е застанато таму. И мене сега неколку дена на десно ми беше поизразен и го осеќав бебето само од таа страна ме маваше. Од вчера се помести на средина. Ќе се помести и твоето, уште имаат многу место за вртење и превртување. Честитки девојче. Да сте здрави и живи. @H.VAGA тебе ли те читам тука? Многу ми е мило. Со лесно до крај.
Само што дојдов од 1 скрининг. Се е во ред само што според нив 6 дена е понапредно. Можеби е машко ама не е сигурно. Видов рачиња, нозе и устата ја отвори. @pamelche честитки