Се мислев за Санте Плус, ама се повеќе и повеќе слушам лоши искуства од таму. Ремедика и Систина пак се прескапи…
@nikolovskaaa1 јас здравје пак ќе одам Плодност кај истата докторка. Презадоволна бев тогаш. Само да е се во ред. Имаш време, размисли си за каде.
Jas so prvoto... zdravje i so vtoroto za mesec Fina e te pazi te skusha mene me smiri mn kako za prva bremenost bev mn izgubena togash i mi bese strav bash na kraj deka mi se namali vodata.. bez zakazana bidehki morase pocekavme uste pola nedela odprilika i vo 37ma se proodiv so toa sto probaa prvo prirodno edno 16 saati ama nishto ne se davase i na kraj morase carski
Ај баш ако одиш кај неа сподели и мене ме интересира Рано ми е ама чисто да си ги знам опциите. Гледам имаат некоја акција прв преглед бесплатен демек ко за запознавање, ама не сум слушнала некој да бил и како поминал
Имаат скриени трошоци и буквално прават будала од тебе кога доаѓа време за плаќање и мене ми беа на листа ама се откажав од таму а у Чаир ти е како приватно само да си избереш доктор со врски
Минатиот пат на ГАК поминав така гадно, а со врски , со луѓе со све и ми е одмилено се што е државно, ма да за чаир само пофалби слушам. Маката ми е што терминот ми е сред лето кога сите се по одмори и осеќам дека џабе ќе ми биде што и да договарам