Дали седите со свиткани нозе во колена,кренати горе, цело време така ми доаѓа да седнам,дали може да му наштети на бебе? Нешто слично вака
Jas kaj Afrodita imam zakazano. Se nadevam ke go pusti. Eve @januari19 mi kaza deka nejziniot go pustila.
Јас боцкам 11ч и 23ч, аспирин пијам во 5:30 сабајле преку еден ден, Јани ми кажа да има повеќе разлика до клекаснот и да е на гладно.
На преглед или од кога ќе се породиш? Јас втора бременост терам никогаш не сум го побарала сопругот да дојде на преглед шо ќе ми е ... ќе види сликиче, да е живо и здраво кога ќе стигне ќе се дружат нема каде да бега ))
На преглед. Мојот обожава да е присутен на преглед ама само на скрининзите имаше можност и еден приватен преглед.
Е да во право си ќе се дружат кога ќе дојдат на свет, а за пораѓај искрено ми е страв мм да присуствува да не падне во несвест па наместо да ме пораѓаат ќе треба да го освестуваат хахаха
Се диво укинаа. Со војнава короната магично ја снема. А овие уште не го пуштаат сопругот, и во Систина го пуштаат. Ќе споделам баш, може Афродита ќе го пушти.
Минатата недела бев на прв скрининг кај Афродита, и нас ни дозволи да влезе и сопругот. Ќе кажеш баш како си поминала, ама мислам дека нема да ви направи проблем
Колку ти беше притисокот што те породија царски? Јас сум на метилдопа и стабилен ми е. И покрај тоа што е стабилен ќе ме пораѓаат царски?
Не У 11 сабајле и 11 вечер. Аспирин секој втор ден кон 8, 9 зависи. Сега се боцкам по 1 во 8,8:30 аспирин пијам 10,11 кога како