Не мила, второ детенце ми е, со првото мислам подобро поминав Честитки, живо и здраво да е Честитки мила, живо и здраво да е бебенцето
Не сум сама значи, добро е Ја сум катастрофа, носот тече очите течат, чешаат, кивам едно 20 пати на ден, не сум почнала да кашлам ама денес и дишењето потешко го осеќам. Јас обично пијам летизен или никсар ама неможам да најдам пулмолог да се исконсултирам, пошто сум на строго мирување не смеам да одам по прегледи. А гинекологот ми рече во консултација со алерголог за таблети. Која недела си?
Не е бактерија, габа е се јавува кај жените некогаш после пиење на антибиотик, пад на имунитет, нарушување на вагиналната микро флора
Скоро 18та. Обавезно консултирај се, зашто алергиска кашлица е многу напорна, сува и досадна. Мене ми пречеше многу, буквално без сон бев.
35 недела сум од денес и некако од вчера имам болки кога ќе се помрднам, кога сакам да станам како укочена сум ми треба време за да почнам да идам, кај вагината ме боли и кога ќе почнам да одам ме олабавува. Некој совет? Да се напијам нешто, некој витамин?
И мене ме боли кај вагината кога ќе станам да одам 39+++ сум , не пиј ништо при крај си треба да ја чуствуваш секоја промена (болка)
Јас имам проблеми со алергии ама периодов е океј иначе смееш ова и мене ми дадоа и ми помогна -марисол со алое вера спреј за нос
И јас исто ама во 22 недела помалку сега сум 23 + 5 и почнувам да го чуствувам почесто ,би требало да е нормално така ми кажаа мене .
Јас мака мачам со херпеси на устата моментално два имам, еден на едната страна на устата, другиот на другата страна и страшно ме нервираат. Ќе поминат после некое време пак се јавуваат, устата ми е лом. Ставам прополис ама споро ги лечи.