Сода може, малце ќе пече ама не е страшно камилица немам во моментов, никогаш немам пробано со камилица, само со сода
Се породив и јас, Недела 20.03.2022. Девојката моја 4750г тешка и 52цм долга Покрај обидите за природно, мораше царски, со спинална Важно се добро се заврши... убави и лесни раѓања идни мами ❤️
Јас паралелно и со сода и со камилица, ударна доза па ме смирува, ама а малце ме зачеша мислам на психа уште толку почнува и паники и нервози и еве сабајлево си носев мокрача на проверка
Мешиња има некој кој не е со термин во август? Шала на страна, баш се мислев каква облека да почнам да купувам со оглед на тоа што сум неискусна.
Имаа , почеток на јуни сум со термин и планирам за тогаш по долги ракави шпиикозни да му носам бидејќи живееам во охрид и кај нас цел јуни е врнежлив во последниве години и не е баш со високи температури и плус станот ми е на север и ладен
Јас сум почетокот на јули,а можеби ќе биде и крајот на јуни. Планирам да купам и на долги и на кратки ракави алиштенца, боди, шпикозни. Не знам колку ќе биде топло времето за секој случај ќе купам секакви алишта.