И јас сум во Струга и на север исто сум. Имам земено и долги и кратки, па ќе ја облекувам во зависност од времето. За дома немам гајле, топол ми е станот
За од болница си зедов хулахопки, подебелко боди по долги ракави, фустанче. Се мислам дали да и земам јакничка или нема потреба..? Заш априлов ако биде како мартов.....
Devojki kade ima ubavi fustancinja za iznesuvanje od bolnica ? Termin mi e pocetok na juni pa bi sakala nekoe fustance
Трудници едно прашање На вториот скрининг во Систина (22+4) ми измерија и цервикс - 49mm. Докторот кажа дека е ок (но да се посоветувам и со вашите искуства, бидејќи ми е прва бременост). Thanks
Исто. Јас сакам крај на мај да идам, зашто нема да идам на море него сакам на воздух, и маж ми еве го само измислува причини за да не идеме. Јас разбирам дека му е страв ама со паузи при патување нема да е проблем нели?
Не. Јас со првото термин ми беше крај на октомври, а јас крај на август бев на одмор во Грција. Одобрено од двајца гинеколози ми беше. Супер поминавме не ми беше многу мачно по пат а не беше ни претопло. Земи го маж ти на преглед и прашај го матичниот пред него
Јас јуни идам сигурно на море Е сега гледам и јули да можам да искористам. Од плажа на бокс @fana и јас сум 20.08