Мешиња,а што мислите за платнени креветчиња,убаво изгледаат,ама незнам дали се практични. Ова го гледав,многу е убаво..
Најдобрата работа што човештвото ја измислило. Имаме монтажно креветче, и уште едно поедноставно што ни служи како оградица. Се пакуваат во големина на ранец обичен, кај одиме, со кревет си одиме. Презадоволна сум, за второто дете исто ќе купам.
Јас се мислам зашто ме предомислуваат дека многу ниско било детето легнато,скоро долу...за тоа што мислиш? И до која возраст може детенце да спие во такви креветчиња?
Ќерка ми е во тоа креветче од денот кога дојдовме од болница. Има две нивоа, 4 и пол месеци спиеше на горното ниво, арно ама кога почна да седнува ја преместивме на долното ниво, со подебело душече. Не знам што мислат тие што ти зборуваат со тоа дека е многу долу, креветчето си е кренато убаво од земја плус и душек ставаш. Нас многу ни се најде, презадоволни сме.
Баш ти благодарам за одговорот,поубаво ми е кога ќе слушнам од некоја мајка која има искуство со такво креветче,а не само претпоставки....
Ти викам, ние за второто дете пак ќе купиме монтажно. Лесно е, се пере за нула време, се мести исто за нула време. Имаат лулашка систем, стави дете внатре и протреси го една минута креветчето, готово е заспало. Многу ми се погоди, нашето е на Cangarroo, го земавме од Белини што беше во Влае кај Тинексот. Гледам веќе не е таму, ама ќе се разбарам убаво да најдам бидејќи сум многу задоволна.
Јас од секогаш сум сакала такво бидејќи помалецки се,поубави бои има,шаренки,ама сите немој,немој,детето на под ли ќе лежи и така некако престанав да размислувам на таа варијанта.Ама сега по твоево искуство,почнувам пак да гледам такви веднаш на интернет
а колку пари го купи? и само во Скопје го има? и јас се мислам што да правам, рано мие уште сум 6 месец, ама почнувам да разгледувам... има ли некое за близнаци ? 2 ми се многу, а и едното нема да ми биде искористено, а сепак во едно можат да спијат само неколку месеци... незнам за што да се одчучам, исто и за колички, за едно има разни, а за близнаци само еден модел, ниту рачка се врти, ниту ништо
И јас имам во план во иднина да купам и вакво креветче поради едноставноста да се монтира и да се транспортира. Па здравје боже за по одмори и на гости ќе се најде чат пат. Е сега поради тоа што јас ретко би го користела, од одмор на одмор и евентуално на среде соба за да си игра во него ќе гледам попустот да го фанам. Не би дала повеќе од 30-40еу, т.с пола од стандардната цена. Многу добри критики имам читано за овие креветчиња. Од мене .
Има, се наоѓаат поедноставни модели за 2000ден. И јас се мислам да земам за по одмори, зашто седиме по цел месец.
Ах а мене ми беше срам да прасам како се става Буфи ти уште ли чекаш, ајде со леснооооооо се да еееееееее
Секако за било каков вид на креветче најбитен е душекот, па и тука би зела најефтина варијанта и додатно би зела поасален душек. На човек кога не му се брза и расшетува се наоѓа нешто ем допадливо за око ем солидна изработка. И девојките кои планираат да го зедат за стандард креветче за секојдневна употреба би им го препорачала...само они ете може малку повеќе и на дезен, дизајн да обрнат внимание се со цел подобро да се вклопи со останатите елементи од детската.
Епа Буфи како што гледаш ме просветли Фала ти Сега ве читам ја цел викенд на шетање само дома да не сум. Инаку за креветчиња јас гледав во чико во сити мол беа 10.000 со душек ( нормалмо без постелнина и др. работи). некој прашуваше за тоа сто се лула креветчето го има во една продавница исто во сити мол, карши чико. А др. немам гледано па неможам споредба да направам. Инаку крвна слика железо 19 хемоглобин 110. бебе мрда некој ден повеќе некој ден помалку. Симптоми ко и сите боли кичма и колкови во спиење, ми отекуваат рацете, нешто ме притиска на десниов јајник ме фаќа страв за пораѓај, па што ке биде со бебче како ќе се се снајде ме ехееееее филмови Само се молам бебче да е здраво и живо и се да биде во ред Дали некој слушнал за тие предавања на ГАК што се и дали планира да оди? И поискусните да кажата какви брисови се прават во 34-35 недела? мене ми рекоа само надворешно се земал бриз мислам за стрептокока, зошто грлото на матката е целосно затворен и не се земаат ко оние првите јас што си мислев
Ne gledam nistomozebi deka od tel, podocna ke se uklucam na lap top i ke vidam Milo mi e... Bebuska ne izleguva sto ne izleguva... Tuku otidov ja uste malku da prosetam
@Bufi и мене ептен убаво ми објасни за тикерот,сега гледам и кај тебе е многу убав,знаеме која недела си На крај се зема само брис за стрептокока,обичен вагинален,без спекулум.
инаку за собава за доење слушнав нешто ептен елита било во смисла треба некој да ве покани за да може да се приклучите, зато не ја дава вака кога ја бараме Ама не ме фаќајте за збор може и грешка сум
Rabot Ne stanuva zbor za elita ili pomodarstvo,tuku,navistina e od pomos,kako sto citam i znam od primeri na moi bliski.Inaku,da,edna od opciite e nekoj da te pokani a drugata opcija e sama da pobaras da te vklucat pa administratorot odobruva.Stanuva zbor za t.n.zatvorena grupa.