Ремедика качиле цени Преглед беше 2700 сега 2900 Царски рез 120000 сега со +3000 за анализи за бебе, 2200 ковид тест,6300 “капарот “ кој не го одбиваат 130000
А Систина како се со цени? Јас додека да стигнам за раѓање ќе треба станов да го продадам изгледа како тргнале
Devojki aj ve molam za pomoss iskustvo ili bilo sto oti ke poludam (( ….bev na 2 skrining kaj Petrova i mi vide septum 28mm a i nekoj fanel ili shllajm ne e raBrav nas dobro rece nekoja vnatresna infekcija pa mi dade sumamed 7 dena i posle mozda ke mora da prajme i serklaz aj ve molam za nekoja sto imala slicna diagnozakako mene da mi kazit iskustvo
Не.Сестрата рече прашај доктор.Он не дозволи .Кај Петрова имаше на скрининг и излезе и мажот а мојот никогаш не го пуштила! Ептен се нервирам кај цени па и се занесуваат! Ковид тест од кај нив да,мора
Па да еве читам скринингот минатата недела им беше 5300, сега 5600, така да не заостануваат со покачувањево Болнициве станаа ко регулаторна со бензинот, секој ден нова цена
Ne vaginalno me vide, i vide funneling pa posle 7 dena od koga ke pijam sumamed na kontrolla da vidime za serklas ((… mi rece strogo da kezam i da stanam samo do wc
Zdravo devojki. Jas sum 19 nedela i ovie 3dena osekam deka srceto mnogu zabrazano mi cuka. Mi e strav da neu se sluci nesro na bebeto. Iskustva. Pozz