@duffi после антибиотик имам нарушена вагинална флора, што е подобро да земам, линекс лејди или вагисан? Или некоја што ги има користено производиве да ми каже од кој препарат е позадиволна.
Јас пиев пробаланс пробиотик додека пиев антибиотик по препорака од гинекологот и искрено сум задоволна, антибиотик пиев 5 дена а пробиотикот 7 дена и немав проблеми.
Пиев и јас пробиотик Ама ко да не сум пиела, ме чеша ме жежи долу ужасно ме нервира и мислам дека морам да ставам вагинално па ако не помогне ќе одам кај матичната.
Праќаат информации за бебето кога и каде е родено ама пак мора да оди таткото лично и да поднесе барање.
Во никој случај не реков сите да се во исти кош. По мене мислам дека во секој град добро би било да има 1 соба за изолација. Да, приватните само за пари се. Недај Боже да е некоја компликација у ск ги праќаат државно. А и за некој случаи и не ни се нафаќаат...
Женски како тахикардија да ме фати од нигде никаде, па мерев притисок, 130/75 со 98 откуцаи во минута. Се напив Б6 и мирувам сега. Да се паничам или не е страшно, прв пат ова вака, 29+6 сум.
Жени хелп... Имам болка во желудник, што да се напијам на природна база, недела е, ако не помине со нешто такво да одам до дежурна аптека...
Прочитав овде дека не смеј. Со страв испив една чаша еве ништо не ми е Се шо не е претерано нема штета
Сасвим нормално у бременост е такихардија. Не. Содава универзал за се ни е од чистење до лечење, ептен чудна работа