Рано ти е сеуште да се познава. Јас сум 25та недела и тек сега почна преку алишта да се приметува, порано само на голо. Ептен сега некој да ме загледува може да примети дека сум бремена.
Имав и јас такви маки. Заборавена бев и трескав глупости. Подуеност е тоа. Ако си слаба со рамен стомак можеби ке почне 12 недела, ама ако имаш салце најрано 15та и тоа ти ке го познаваш, останатите тешко.
Мешиња која големина и по колку бодиња/шпихозни треба да купам за старт? Може некој големините да ми ги објасни? Мислам дека добив 56ка и 86ка на поклон, па за која возраст се?
@Eli23 @Anturium @shz @MilaSs12 Претпоставував бидејќи сум слаба преслаба, и дека сега повеќе јадам дека заради тоа повеќе ми се познаваше. Ден два, имав дијареа и можеби затоа ми го нема веќе
Иста сум и јас,посебно се расправам со маж ми,он ми е крив за све,и цело време сум му лута,не го поднесувам.Се надевам дека е фаза и дека ке ме истрпи.
јас бев изгубен случај, цело време заборавав се на работа, ме научија и не ми замеруваа, втората моја мака беше топлината седев со отворени прозори во ноември по кратки јас бев исто многу слаба, а стомак почна да ми се познава околу 25та недела предходно само ја можев да видсм дека сум трудна
50ка се најмалите, ја воопшто не ги користев, немав ни купено, почнав со 56ка и ги носеше месец ипол може 56ките... многу зависи бебето колкаво ќе се роди.. ја добив на покон 50ка ама не ја собираа 3.570 се роди керќа ми.. околу 10тина бодиња имај си и барем 3-4 пара шпикозни... не знам кога ти е термин за кратки долги да ти кажам
Јас сум 12 недела и многу минимално се познава, може и само јас се приметувам Инаку на килажа сум исто 58.