Денес примив прогестерон депо пак, сабајле не се напив утрогестан, не прашав вечер дали да пијам?Ваљда не треба што мислите?
Од сабајле ми почна кога станав прво светло па после како да ми проби кафеава крв и сабајлето се породив у 6:12
@macalavica јас кога примам прогестерон не го прескокнувам утрогестанот. Ете синојќа примив прогестерон, после се напив утрогестан. Искрено не ми текнало да прашам гинеколог за ова. Само знам дека кога лежев во болница, така исто ми правеа. Прогестерон ,па утрогестан.. и затоа така и дома практикувам.
Јас од вчера после вагиналниот чувствував како тапа болка во јајниците кога стоев на нозе повеќе болеше а кога лежев многу слабо константна болка ми рекоа дека грлото е сакрализирано. Денес од сабалје константна болка имам малце појака од вчера и сега пред пола саат саат приметив (цело време имам бело прање по течно) сега не беше бело жолтеникаво туку по кафено и помокри гаќите
Може и од прегледот, и јас бев со такво грло, па ме расчепкуваа со рака, да тргнела работата. Може и да не чепот, а може и го бутнале со сила. Јас после 2-3 дена добив контракции.
Паралелно пиев и дабростан и инекциите. Не прекинав, не ми ни текна да прашам. Мислам да си се напиеш.
И мене ми беше сакрализирано, рекоа ако не ме прочепкале немало шанси да се породам. Една млада беше докторка, толку беше груба, што после прегледот плачев во вецето на ГАК. Е сеа не памтам колку сантими, пред 6 год беше тоа.