Aj posto muabetot ni e za iminjata,da ve prasam i jas,kako vi se dopaga magdalina?posto nesakam da e magdelena,ja razgleduvam ovaa varijanta..
Јас како прво, не сакам долги имиња, а како второ, размислувам и како би го викале девојчето "нагалено" Евгенија, најверојатно ќе ја викате Гени или Генче Христина, ќе биде Тина Теофилија, никако не ми одговара, можеби Теа Ана и Клара, не може да бидат поинаку. Размислете, изборот е ваш.
Koga sme veke kaj iminjata,navistina,I jas smetam deka pogolema e verojatnosta ako imeto e dolgo,coveceto cel zivot da go vikaat nagaleno.Nie kratko imame(Luka) pa si go modificirame nagaleno Lucko,Luce a uste postrasno od milost od prv den go narekuvame sekako od Micko Gricko do trtko prtko haha,se nadevam toa e prolazno
o zenski da ve prasam nesto mi najdoa kandida i nz nekoja druga bakterija mi dadoa mast vaginalni i ospen apcina .... ospen pijam od petoko no vcera i deneska mi se losi i povrakam ..... sto mislite dali e mozno od apcinata ili ?????
Koja nedela si? mislam deka ti bese vekje vo 9ti ama ne mi teknuva... Javi si se kaj doktorot, neznam dali e mozno od apcinjata da ti e.. :/
Јас исто кога имам бактерија ми дава антибиотик Амоксиклав, забележав дека ми е лошо откако ќе ги испијам, и потоа најдов,,финта,,.Задолжително веднаш по јадење се пијат,дури и во тек на јадење,зашто се многу јаки ....Исто важи и за Оспен,пробај со јадење внеси го,ако повторно повратиш,јави се кај Др.ќе ти го замени ако смета дека од тоа повраќаш.
Мене многу повеќе ми се допаѓа Магдалина од Магдалена...Мое мислење е тоа. @Sofi95, и јас сакам име кое не би можело да секрати на нагалено,но од вашите мн.ми се допаѓа Теофилија.
Nie se mislime dali da bide samo Teo ili Teodor, pa pak Teo kje si go vikame. Jas sakav i Mateo, no na mm ne mu se svigja
Да ви се пофалам,пак сум со вагиналети за кандида Му се јавив на Др.му објаснив симптомиве за пецкање и ми вика нема потреба од брис,и минатиот пат за овие симптоми излезе Кандидата,зашто цело време си ја носам од како знам за себе,не само во бременоста.....Така да,доста беше есен цел месец без кандида Сега пак со Гинодактарин..... Инаку,ова бременоста не бременоста не била баш лесна Секој ден нешто ново,ако станам добро,во тек на ден,задолжително нешто ме заболува,де кичма, де нешто ќе ме штрекне вагинално, де бебево ми е толку долу што се плашам до тоалет,викам готово излегува,де ми е топло,се потам...крај не ми се наоѓа ....
Mene izgleda ovoj pat kanestenot me spasi, neli mi gi prepisa privatniov kaj sto bev i posle edna nedela pravev brisevi kaj mojata maticna i ne mi se javila, ili ne se gotovi rezz ili nema nisto, vaka dobra sum sea, ni peckanje, ni zolt iscedok nisto nemam
И мене ми даваше канестен тие трите ама откако ги ставав,дека тврди и заникаде,прокрварив, не дека е од нив,ама уплав добив,завршив два денаво болница и несакам такви веќе да ставам...Гинодактаринов се меки и сами се лизгаат а тие со апликатор ми се тешки
Za koj kako mene pa onie ogromnine poligynax problem mi bea, ni aplikator baska 6 takvi, edvaj cekav da pominat 6 dena
Јас веќе си се навикнав на овие,седум дена,немам гајле,барем тогаш ништо не ме пецка,ахахаххахаха....што да прави човек,мора во се да гледа и да го наоѓа позитивното