А како изгледа цврст стомак? Јас кога ќе се погледнам стомак ко стомак, топче напред. И има нешто лошо цврст или мек?
Така ми беше мене на почетокот, кога ми почнаа болките.. тој дел го преспав. Кога беа појаки и на 3мин, фатив патот за болница, и таму стигнав отворена 8 прсти Со лесно
@kristina.k јас си правев и путер со прегорен шеќер и млеко. Пантенол кој стварно не помагаат и можеш и прополис спрејче
Devojki 30 nedela sum Nekolku dena po red se osekjam kako voopsto da nemam sila, vo kujna sum 2 min i vednash legnuvam , nekako tesko mi pagja stoenjeto Dali do prva vaka ke bidam do kraj ?
После срцева акција на подалечни блиски , а блиските како мајка сестра итн веднаш после позитивен тест од крв
Јас дека не пијам кафе, цел ден сум ко заспана од времето. Морам барем кока кола по малку да почнам, се плашам да не ми се случи истото од пред некој ден. Се осеќам ко воздух да немам постојано, некој притисок кај очите, ми се затвараат сами, и едвај до кујна и до вц се влечкам. Не знам летово што ќе се прави, страв ме фаќа искрено.
Јас слушнав срцева реакција уште 5та недела, денес сум 9+3, и дека долгоочекувано бебче некако ми е страв сеуште да кажам , само симптоми барам само паничам а знам не е добро .. како се справувате вие? Мм ми вика редно е да кажиме наредна недела, јас викам рано е да почекаме уште малку накај 12,13та ...