И јас навечер сум страшно гладна,ама избегнувам да јадам, пијам вода и една бисквита и назад на спиење.
@eli25 Само ова мислење го најдов, ама не пишува зошто. Ако знае @Калатеа нека пише подетално. Јас баш последно знам сите гинеколози цитрат дека препорачуваат да се пие во бременост.
Јас имам маче, секогаш е најмногу поврзана со мене ама сега посебно, се си мислам дека осеќа нешто. Ноќе спие до мене обавезно. За после раѓањето не знам како ќе биде, се плашам да не е љубоморна, со синчето планирам да спие тогаш. Сепак ќе ми е страв да ја оставам до мене ноќта дури е многу мало бебето, зошто е многу љубопитна. Какво милениче имаш ти?
Јас имам златен ретривер, проблем ми е искрено. Ми се фрла во пределот на стомакот, многу се пазам. Два три пати ќе ме сопнеше/бутнеше по скали. Сепак е голема раса, тешка е. Избегнувам контакт, играње, за жал.
Јас имам две посвоени кучиња со среден раст. Машкото е премногу приврзано со мене и пожува љубомора на секое бебе што ќе го земам во раце. не знам што ќе ме очекува кога ќе дојде бебето ама морам да почнам со време да гледам некои туторијали за обука " како да преживеете со љубоморно куче и бебе"
Нема доволно студии направено мислам, затоа така пишува. Во категорија Ц спаѓа. И што да користиме сега, магнезиум директ?
Може некоја да ми слика какви таблети пие б6 и каков магнезиум. Да ми донесат од мк тука матичната ми вика да не се учам на лекарства.
Ако сакаш комбинација б6 и магнезиум. Добар ти е Магнезиум директ на Алкалоид. Ама ако не пиеш други витамини, зашто има во него и фолна и други б витамини.