Јас од бутик Ева порачав хеланки и кошула убај се. Услугата ме бендиса, цело време девојчето се трудеше да погодиме точна бројка. И тие шо ги порачав точни ми се. Задоволна сум како и да е
Даа , 31+3 сум и имам зголемен исцедок како вода без мирис Сред пазарење во маркет осетив како ми истече и на хеланките имаше пропуштено па среќа имав долг дукс и не се гледаше ништо
Јас сум многу задоволна од хеланките од Стружанка, ако веќе нарачувате, нарачајте од таму. Не е ова ЕПП. Земав црни и тегет за по 400 ден, ултра удобни ми се. Само со бројчињата ќе земате малку поголеми, од Ваикики купив ХЛ, од Стружанка 2ХЛ-3ХЛ. Заедно се бројчињата, по две.
Jaс хеланки носам од Лидл, малку прозирни се, ама нема врска, со темни гаќи нема криза. Ефтини се, 6 евра беа, сега има друга понуда, ако има некој да ви донесе. Јас сега ќе купувам фустани и фармерки. Еве
Од Стружанка им се најбољи, јас земав од Ваикики и не ми се убави некако крут ми е материјалот а и тенки ми се, а до Стружанка гајле си немаат 2 пара си земав црни и тегет и си ги мењам...земав и фармерки од Ваикики ама и тие ми се некако не по таман, или ја бројот го утнав или они многу лесно се смкнуваат...
Јас земав исто со 60кг и 173 висина. Страв ми е само при перење да не се соберат и така ми се над глужд. Ги переше ти?
Што зборувавме за исцедокот уште едно прашање... Од после значи, да се изразам одкако се исуши белузлаво-жолтеникавиот исцедок на гаќите, ми се гледа како нешто розеникаво. На бришење нема ништо воопшто. Цервикс измерен пред 5-6 дена, таман, затворен се во ред. 32ра недела денес. Почнав да полудувам и привиденија да имам или можно е вакво нешто да се случи?
Јас купив фармерки од пре мама (така мислам се вика) во ГТЦ во подрум до Шехерезада, пери носи и црни земав гајле немаат по 1500 ги платив, имаат избор и на панталона и на фармерка е сега немаа со трегери јас такви сакав ама земав обични, ластикот е супер ни стега ништо пери носи се
Жени, Денес бев на скрининг 21 недела и ми кажаа дека пепочната врска е со две крвни сада место со 2 ... демек не е страшно ама можи да се случи застој во растот ... да нема доволно крвоток ... Искуство некоја ??? Или некој да знајте ...
Здраво девојки денес проверував мокрача и ми покажа кај албумен на урина позитивен? Дали некоја има вакво искуство, дали е опасно? Инаку сум бремена 24 недела. Пред една недела правев урина и имав негативно за албумен а денед добив позитивно, а кај матичната треба да одам дури по 10 дена. Ви благодарам