Lele devojki isto i kaj mene.....veke nekoe vreme ne se klocanja toku kako nekoi dvizenja i pomestuvanja i na nekoi mesta tuku ke mi se stvrdne stomakot ili kako topka ke se napravi I me pritiska so glaviceto i racinjata dolu abe mislam besikava ke mi izleze hehehe Inaku si kupiv prv pat vcera nekolku shvedski peleni, tetra, benkicinja i spilhozni dve i kompletce za izleguvanje od bolnica heheh mnogu e slatko pa i baretce ima i nekoi drugi sitnici vazno poleka zapocnav..... gledav i krevetcinja pa uste se mislime kakvo Vazno ke bide belo inaku gledavme kolici I mi se svigjaa mnogu od hauck....ama i idugi firmi....ali za toa ima vreme
Ооо,женски,јас пишувајќи за прашањето за мрткање, се мислев пет минути,да не е глупост да пишувам,а сега испадна дека и кај другите така има движења,баш како што кажуваш @Ivanushkaa , ќе се стврдне.ко топче Баш ми е мило,се што сте купиле,создравје да си носи бебето,да се роди живо и здраво и да уживаш во дотерувањето Каде гледаше креветчиња и колички,како се цените?
Сосем е нормално, не се плаши...Како ќе наголемува и помалку ќе го чувствуваш, полаку место има за движење. Движењата ќе бидат како што кажа, тегнење и поднаместување за да спие и расти...
Gledav gore vo city mall i vo bebesupermarket i vo anzi i cenite se dvizea od 7000 nekade pa do kaj 11000 mislam, razlicni modeli i razlicni ceni imashe, samo plus ke treba dushece i postelina....ama za ubavo neka e....mi ostana da vidam toj linkot ti so go postavi mislam...nesto imase i poevtini, vo taa prodavnica ne sum bila....a kolickava mi se svigjase vo baby blu beshe..isto so tri dela i poevtina za razlika od chicco i drugite firmi...ama uste neznam znae nekoj kade ima na drugo mesto modeli od hauck kolici??
Nie vcera odime do prodavnicata kaj bitpazar i ja poljubivme vratata sekoj den rabotat do 17h. I taka od pusti merak si gledav niz stakloto sto kako ima... obleka, spihozni ima cel zid naredeno, a kako sto gledav na net ne se ni skapi. Pa da ne ostanam bez nisto si vlegov vo Struzanka i si kupiv plisani spihozni 550 den.. imase i drugi mn slatki dole otvoreni stapalki so se kapce plisano i takvi edni plisani corapi (kako toplinki bea).
Леле,срцка,па то комплет се опреми со облека Се со убаво и со здравје да си носи бебчето...Јас чекам уште да помине време,а кога ќе почнам да купувам,ќе ви се изнафалам
Super ke odam i jas vo struzanka, bas zaboraviv za tamu )) ke mi trebaa poveke plisani as kupiv vo Anzi i stvarno ima epten izbor od evtini...pa se do najskapi raboti za koj kako si saka...
Pa kaj i da vlezev morav da kupam po nesto i vaka taka sega se imam Mi ostana tetra i svedski peleni da si zemam, nekoi sitnici za bebce, preparati za nega (toa za nekoja nedela) Sea naredna nedela odime po krevetce i opremena sum
Fala Espana da si iscekame site bebuvcinjata da si gi nosat nasmeani site raboti sto ke im gi kupime....ajde i ti uste malku ke pocnes da si kompletiras )) sega po malce a koga ke se rodi zdravje poveke...odma gi rasnat )
@mariz, знам дека ќе одиш и во продавницата на Битпазар,ти како најмлада,шетај и кажувај хеехех.Да го видиш и креветчето што мене ми се допаѓа и да ми пишеш дали и во ,,живо,, е убаво
Jas koga gi gledam ovie sto mi se 56ka si vikam da ne ne go sobira bebce vo niv, mu vikam na mm abe vidi kolkicki seeee i mi se smee vika pa ti so mislis kolkavo bebe kje rodis a inace se drugo mi e pogolemko 62ka @espana koja nedela stigna ti?
Eeej prvo bese na izlog ama da ti kazam vo srceto imase izrezbano Belis taka neso ili Bella. Valjda ima i bez nisto isto takvo
@mariz, јас ја почнувам денес 31 недела ако пишувало bella, ми одговаа, на шпански значи ,,убава,,.ама ако е belas, ќе бараме друго.Вака на нет мн.ми се допадна,е сега друго е на лице место да се види.
heheh i jas vikam nekako mnogu malecki ovie kuznae dali ke go berat a kazetemi kako se vika potocno prodavnicava kaj sto se krevetcinjava i kade se naogja?
Ако зборуваш за таа кај што има поевтини, таа е на самата улица на Битпазар,одма спроти 26 Јули,а како се вика незнам,ако знае @mariz, ќе пише
Vaka ne e odma karsi 26ti Juli, malku ponataka e, posle eden market Albanski. Se vika Baby & Home supermarket so rozevo e, ne baraj nesto ogromno, malecka e ama dolga prodavnicata ako ne ja najdes prasaj tamu, znaat...
Sega bas go sporeduvav krevetceto so ni se svigja nas so bebesupermarket i so taa prodavnica na bitpazar, ista cena e toa, vo bebesupremarket nema samo tolkav drug izbor na krevecinja inace istite sto gi imaat ista cena si se. A ova tebe sto ti se sviga eve bas otvoriv da vidam samoto krevetce se vika Belis, taka da Belis pisuvalo http://tekodoo.com/shop/kreveti-i-ogradi-za-igrae/98-detsko-krevetche.html
Istoto go bendisav ehehe ) i edno slicno na ova samo sto bese so celi stranici kaj glavceto i nozete super e
Ова дали има фиока или можност да се докупи,бидејќи јас сакам со фиока или голема или четири мали,практично ми изгледа така.Инаку која цена е?Ова јас што го бендисав со душек и фиоки е 11000. Аааааа сега гледам акција 9500 денари е....плусштом може и во други бои нарачка,ќе може и без да пишува belis