Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Lele devojki isto i kaj mene.....veke nekoe vreme ne se klocanja toku kako nekoi dvizenja i pomestuvanja i na nekoi mesta tuku ke mi se stvrdne stomakot ili kako topka ke se napravi ;)
    I me pritiska so glaviceto i racinjata dolu abe mislam besikava ke mi izleze hehehe

Inaku si kupiv prv pat vcera nekolku shvedski peleni, tetra, benkicinja i spilhozni dve i kompletce za izleguvanje od bolnica heheh mnogu e slatko pa i baretce ima :inlove: i nekoi drugi sitnici :) vazno poleka zapocnav..... gledav i krevetcinja pa uste se mislime kakvo :D Vazno ke bide belo inaku gledavme kolici I mi se svigjaa mnogu od hauck....ama i idugi firmi....ali za toa ima vreme:hai:

На menelele и espana им се допаѓа ова.
  2. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Ооо,женски,јас пишувајќи за прашањето за мрткање, се мислев пет минути,да не е глупост да пишувам,а сега испадна дека и кај другите така има движења,баш како што кажуваш @Ivanushkaa , ќе се стврдне.ко топче :) Баш ми е мило,се што сте купиле,создравје да си носи бебето,да се роди живо и здраво и да уживаш во дотерувањето ;) Каде гледаше креветчиња и колички,како се цените?

На menelele и Ivanushkaa им се допаѓа ова.
  3. Markiza30

Markiza30 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    235
    Допаѓања:
    196
    Сосем е нормално, не се плаши...Како ќе наголемува и помалку ќе го чувствуваш, полаку место има за движење. Движењата ќе бидат како што кажа, тегнење и поднаместување за да спие и расти...

На menelele, Ivanushkaa и espana им се допаѓа ова.
  4. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Gledav gore vo city mall i vo bebesupermarket i vo anzi i cenite se dvizea od 7000 nekade pa do kaj 11000 mislam, razlicni modeli i razlicni ceni imashe, samo plus ke treba dushece i postelina....ama za ubavo neka e....mi ostana da vidam toj linkot ti so go postavi mislam...nesto imase i poevtini, vo taa prodavnica ne sum bila....a kolickava mi se svigjase vo baby blu beshe..isto so tri dela i poevtina za razlika od chicco i drugite firmi...ama uste neznam :) znae nekoj kade ima na drugo mesto modeli od hauck kolici??

На espana му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Nie vcera odime do prodavnicata kaj bitpazar i ja poljubivme vratata :D sekoj den rabotat do 17h. I taka od pusti merak si gledav niz stakloto sto kako ima... obleka, spihozni ima cel zid naredeno, a kako sto gledav na net ne se ni skapi. Pa da ne ostanam bez nisto si vlegov vo Struzanka i si kupiv plisani spihozni 550 den.. imase i drugi mn slatki dole otvoreni stapalki so se kapce plisano i takvi edni plisani corapi (kako toplinki bea). :)

На Ivanushkaa и espana им се допаѓа ова.
  6. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Леле,срцка,па то комплет се опреми со облека :) Се со убаво и со здравје да си носи бебчето...Јас чекам уште да помине време,а кога ќе почнам да купувам,ќе ви се изнафалам :) :) :)

На Ivanushkaa и mariz им се допаѓа ова.
  7. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Super ke odam i jas vo struzanka, bas zaboraviv za tamu :))) ke mi trebaa poveke plisani :Das kupiv vo Anzi i stvarno ima epten izbor od evtini...pa se do najskapi raboti za koj kako si saka...

На menelele, espana и mariz им се допаѓа ова.
  8. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Pa kaj i da vlezev morav da kupam po nesto i vaka taka sega se imam :D
    Mi ostana tetra i svedski peleni da si zemam, nekoi sitnici za bebce, preparati za nega (toa za nekoja nedela) :D Sea naredna nedela odime po krevetce i opremena sum :D

На Ivanushkaa и espana им се допаѓа ова.
  9. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Fala Espana da si iscekame site bebuvcinjata da si gi nosat nasmeani site raboti sto ke im gi kupime....ajde i ti uste malku ke pocnes da si kompletiras :))) sega po malce a koga ke se rodi zdravje poveke...odma gi rasnat :))

На menelele и espana им се допаѓа ова.
  10. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    @mariz, знам дека ќе одиш и во продавницата на Битпазар,ти како најмлада,шетај и кажувај хеехех.Да го видиш и креветчето што мене ми се допаѓа и да ми пишеш дали и во ,,живо,, е убаво :) :) :)

11. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Jas koga gi gledam ovie sto mi se 56ka si vikam da ne ne go sobira bebce vo niv, mu vikam na mm abe vidi kolkicki seeee i mi se smee vika pa ti so mislis kolkavo bebe kje rodis :D a inace se drugo mi e pogolemko 62ka :) @espana koja nedela stigna ti? :)

На Ivanushkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Eeej prvo bese na izlog ama da ti kazam vo srceto imase izrezbano Belis taka neso ili Bella. Valjda ima i bez nisto isto takvo :)

13. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    @mariz, јас ја почнувам денес 31 недела :) ако пишувало bella, ми одговаа, на шпански значи ,,убава,,.ама ако е belas, ќе бараме друго.Вака на нет мн.ми се допадна,е сега друго е на лице место да се види.;)

14. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    heheh i jas vikam nekako mnogu malecki ovie kuznae dali ke go berat :) a kazetemi kako se vika potocno prodavnicava kaj sto se krevetcinjava i kade se naogja?

15. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Ако зборуваш за таа кај што има поевтини, таа е на самата улица на Битпазар,одма спроти 26 Јули,а како се вика незнам,ако знае @mariz, ќе пише ;)

16. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Vaka ne e odma karsi 26ti Juli, malku ponataka e, posle eden market Albanski. Se vika Baby & Home supermarket so rozevo e, ne baraj nesto ogromno, malecka e ama dolga prodavnicata :D ako ne ja najdes prasaj tamu, znaat... :)

17. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Sega bas go sporeduvav krevetceto so ni se svigja nas so bebesupermarket i so taa prodavnica na bitpazar, ista cena e toa, vo bebesupremarket nema samo tolkav drug izbor na krevecinja inace istite sto gi imaat ista cena si se. A ova tebe sto ti se sviga eve bas otvoriv da vidam samoto krevetce se vika Belis, taka da Belis pisuvalo :) http://tekodoo.com/shop/kreveti-i-ogradi-za-igrae/98-detsko-krevetche.html

18. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Mene ova mi se svigja najvise, ova ke si go zememe izgleda :)

На espana и Ivanushkaa им се допаѓа ова.
  19. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Istoto go bendisav ehehe :)) i edno slicno na ova samo sto bese so celi stranici kaj glavceto i nozete :) super e ;)

На mariz и espana им се допаѓа ова.
  20. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Ова дали има фиока или можност да се докупи,бидејќи јас сакам со фиока или голема или четири мали,практично ми изгледа така.Инаку која цена е?Ова јас што го бендисав со душек и фиоки е 11000.
    Аааааа сега гледам акција 9500 денари е....плусштом може и во други бои нарачка,ќе може и без да пишува belis :)