Да, провери во било која аптека. Јас мислам тогаш од Зегин го земав. Има едно мешавина алое со чајно дрво и тоа не е лошо.
Мене ми се смалија и ареолите. Не како предтохдно ама беа многу големи. Сега пупките и посекси се, извлечени. Се чувствувам како доенечки дмевник да пишувам.
Јас имав мали гради ама си ги сакав, таман ми беа.. Како ќе ги наместев во прслук така си седеа А сега.. Ги бркам на сите страни.. за стриите и ареолите не праам муабет Ај битно здрави бебчиња да родиме.. другово отиде јабана
За запекот суви сливи ќе свариш и ќе ги јадеш. А за на забар можеш кога сакаш. Јас во 6та недела пломбирав заб. Дозволено е без анестезија.
За пломбирање да. Ама ако има проблем со непцата и треба чистење и киретажа треба да почека. Ова што го пишува членката е гингивит во бременост што се јавува и треба да се среди ама пошто има крварње и хемикалии после завршување на органогенезата се прави. Како и све друго што е употреба на хемикалија.
Имав и проблем со непцата ми крвареа и ми потекуваа уште два пати бев од таа причина на забар. Ќе им каже дека е бремена, знаат тие што како. Мене ми го расчепкаа непцето каде што ми беше потечено и вадеа буквално крв не знам стручно да кажам што како. И веднаш ми помина. Еве @Annath нека и објасни подобро.
После природен пораѓај, кога е обично дозволено да почне да се вежба? Некоја да сподели искуство со втор природен пораѓај после прв царски?
Жени што е бе ова многу ми се јаде денес, не знам колку пати јадев. Па и не можам да трпам викам ај да не јадам, ама одма почнува лошо да ми е... На секои два часа ми се јаде.
Zdravo mamicki mozebi postot ne e za tuka ama bi sakala da prasam dali nekoja od vas bila vo slicna situacija..imam rastegliv vaginalen sekret ama ne mnogu do sega vaka prv pat mislenja vo vrska so ova ? Pozdrav
Мене за во тоалет само суви сливи варени ми помагале. Ги варам ко чај. Пијам вечерта и ги јадам, сабајле излегувам без проблем Немој многу да напнуваш во вц, ако имаш запек. Така ми има кажано доктор. Со лесно
Јадев лук макало денес ама беше отров, мислам дека бебево ќе го памти со години откако ќе се роди. Има шанси да осеќаат толку од храната? Збесна во стомак и изгледа за прв пат икаше. Сега имам грижа на совест што јадам таква храна, ама не мислев дека може да и смета. Или само ја си умислувам?
Добро е што сме слаби Ама па и ова не е работа не можеш да се најадеш, веќе ни идеја се нема што да се јаде...