Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Ova moevo so se fioka e 9700, bez dusek sigurno moze toa sto ti se svigja i bez belis :)

На espana и Ivanushkaa им се допаѓа ова.
  2. claudi00

claudi00 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    137
    jas se imam kupeno od alista kozmetikaa sisina cucli sve :D i ova kolicka si ja zedov

Прикачени фајлови:

На bella.s, bile84, Ivanushkaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Прекрасна е количката...од каде ја купивте,цена?
    Се создравје и за убаво да си користите ;)

На Ivanushkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  4. claudi00

claudi00 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    137
    ja zedovme od bugarija 23000 den :) fala kaj site da dava gospod zdravi i pravi zlatni decina :*

На Ivanushkaa и espana им се допаѓа ова.
  5. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Да,сфатив,ја отворив сега страната ,видов бугарска :) мн.е убава количката.

6. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Eve me i mene. Mn rabota i setanje i mi falite. Inaku espana alal da ti e za prasanjeto za mrdanje i ja se cudev ne me udira taka silno a osekam deka mrda. I mene mi se grci stomakot i dobiva nekoja cudna gorma. Inaku vo ciko ima nekoj popust na trio kolickata i ima i krevetce 7000 den. Ja tie ke gi zemam nekako nemozam mn da se zamaram sd mi e isto:) mislam kako i da e ke porasne bebus, dali vo vakva ili takva kolicka samo site da se zivi i zdraviiii a nas so lesnoooo i bez mn filmovi:D

На bile84, Ivanushkaa и espana им се допаѓа ова.
  7. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Mnogu mi se svigja kolickata so zdravje da se sluzite.....:) bas preska pisav deka sakam od ovaa firma da zemam, ama vidov samo na edno mesto vo city mall, dali znaete kade ima na drugo mesto od Hauck kolicki? nemase mnogu izbor na boi, a ne prasav dali moze da naracaat

8. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Значи сите имаме исти прашања за мрткањето на нашите бебиња, да знаев од пред некој ден ќе прашав,бар да не му ја мислам ;)...а во chicco, сега има попуст?Јас од таму сакам количка,таа со три дела ,ја гледав 21000.

9. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Da da vo city mall i mi rekoa uste nekoe vreme ke bidat na popust i deka mn brzo se trosele neznam kolku e tocno. Samo na edna boja ima popust dr se po redovna cena 25.000den

На espana му/ѝ се допаѓа ова.
  10. claudi00

claudi00 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    137
    da ti kazam iskrneo neznam a za ubava vistina e ubava zaedno so nejze si odi i rance i musama za ko ke vrni i protiv insekti

11. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Да,знам која е само 21000, ама убава е бојата,баш таа си ја купи веќе @mariz. Инаку и на Битпазар во таа продавница има со три дела количка и чини 16000 денари,ама не верувам дека материјалот е ист,треба да се провери :)

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  12. darcy

darcy Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2011
    Пораки:
    2.177
    Допаѓања:
    5.896
    Nie kupivme 3-vo-1kolicka od Hauck, na drugo mesto ne vidov takvi. Zasega lici sosema dobro, iako glavno niz doma ja vozime :)

На Ivanushkaa и espana им се допаѓа ова.
  13. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Mene vaka na stranata ne mi lici ic bojata na mojata kolicka sto mi e doma, taa od 21.000 e krem so sivo kako sto gledam, a ovaa doma mi e svetlo sivo so temno sivo, a 21.000 ja plativme i togas taa od izlog sto e na popust ja odbravme. Pocnav da mislam deka ni imaat dadeno od 25.000, kako i da e ne mi se javile i ubava e i ovaa, ne se bunam jas haha :D

14. IveBrajan

IveBrajan Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2014
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    593
    Ние ова си го земавме така да ако те интересира нешто пред да го земеш слободно прашуј ;)

15. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.594
    Допаѓања:
    76.825
    Od kade go zemavte, dali vrsat dostava i za kolku vreme vi go isporacaa :D nie sakavme denes do bebesupermarket da odime, no rabotele do 18h, a vekje bese 17:30 koga vidov do kolku raboti :)

16. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    @Ivanushkaa I jas so denovi baram dali Hauck kolicki ima i na drugo mesto osven vo Baby blue,ama tesko izgleda. Kolku za info,vo Srbija istite kolicki I plus pogolem izbor se duplo poevtini!!!

17. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Da trkneme do tamu :) i jas se iznabarv na net hehe inaku valjda ne se lazam no 3 vo 1 od hauck vo beby blu beshe mozebi nekade 16-17000 pa nekako baagi poevtino mi se vide za razlika od chicco i drugive firmi na kolici....a bas sakav nesto kako na tirkiz so krem ili sivo...kuznae dali mozat da naracaat.....mislam beshe tamu samo teget:?:.. Pupica ako nesto najdes odma informirajme eheh :*

На PUPICA му/ѝ се допаѓа ова.
  18. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Женски,за многу години да е празников!
    Јас денес станав добро,ама само што испив кафе,мн.ми се слоши,имам нагони за повраќање,....плус бев во тоалет,ама не како што треба од страв да не се напрегам, и сега малку имам некоја болка во стомаков,како грчеви да ме пресекуваат....Сте имале вакво слично искуство?Обично ме заболуваат јајници,половина,ама во стомак вакво нешто прв пат ми се случува, незнам дали од јадење,или од тоа што не бев во тоалет,се плашам да не е нешто сериозно.....а бебчево се изнамртка :) да ме потсмири дека е добро ;)

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Espana mislam deka ne e povrzano so bebceto ili matkata....ama vidi kako ke se odvija vo denot situacijata.....sigurno od sto ti e maka i grcevite se za vo wc mi se ima i mene taka slucuvano pa se mislev da ne se poragam ne daj boze.....no ne bese taka....najverovatno se gasovi i problemi so creva :$
    Inaku svarisi caj od kamlica toa mene mi pomaga i me smiruva.....ubav den na site :)

20. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Inaku vcera bev da propesacam malku inaku obicno se pazam i odmaram....barem do 9 mesec zaradi situacijata vo koja bev i koga se vrativ doma dignav edna panika , me fati epten da mi tezi bebceto nadolu me pritiskase, me bolese stomakot i kicmata i vednas na ginekolog.;(..no fala bogu se bese vo red, grloto zatvoreno 5 cm. mi rece deka bebceto pritiska so glavceto nadolu i zatoa vakov osekaj sum imala....a bolkite vika najverovatno od bakterijata so ja imam ili lazni kontrakcii :/ fala bogu bebceto napreduva 2.100 mashala i postelkata 1 stepen...fala bogu se bese dobro se napiv posle doma 2 magenziumi i spiev dobro..... sum stanala epten panicarka ova vtot pat vaka da krenam panika, ednas prethodno zaradi tecenje na toj vodeniot iscedok mislev vodenjakog e :lol: valjda normalno e vaka 1 bremenost da se plasam tolku...:wasntme:

Последна измена: 22 февруари 2015