Девојки за испитување скриен шеќер 12 часа претходно знам дека не треба да се јаде, сакав да прашам дали смеам да пијам вода?
Колку мг магнезиум е најмногу дозволено да не знаете? Пијам по еден директ на ден, ама денес цел ден осеќам некое трнење де во раце де во нозе, па се мислам дали можам уште еден да се напијам..
Јас пијам по 2 од 400мг директ или Магнезан Ц земам едно од 815 мг ,цитрат е тоа. Доктор ми препорача да земам 2 ако имам потреба и повеќе (од директот со Б комплекс),така да мислам дека е дозволено.
Мене прв пат во 10 недела ме фати кичмата што едвај и до вц одев од болки, ги купив и двете и од тогаш сум супер. Максимално нешто што сум користела
За појасот да се консултираш со доктор. Јас имав премногу болки до 15 недела во јајници матка. Прашав за појас не ми дозволија. Па фала богу помина
Мене па креми не ми дозволија да мачкам за болки, докторот ми го препорача појасот, сепак секој со свое искуство нели сепак нека си се консултира со др
Дали некоја има користено глицерински чепчиња за запек? Веке не се издржува, почна и лен и суви сливи да не ми помагаат а страв ми е да напнувам да не му биде нешто на бебето..
Probiotik zeni zemete , ke vi sredi stolicata , mene toa mi pomogna ...inaku stashno e ke popukash posle 3 dena neizlezena
Земи си сокче Iso sport од маркет,јас пиев едно со вкус на лимон,мене само тоа ме спаси од повраќаници,а повраќав до 18-19 недела. До 1000мг се дозволени