Pa citam na nekoi clenki do 30ta nedela im rekle da se bockaat, mene nisto ne mi kazaa, ama ke prasam vo ponedelnik obavezno.
@Matea94 да сте живи и здрави мајка! Некоја од вас мешиња имаше пишано како и' ги преправале алиштата за да и' одговараат на мешето. Ќе може пак да пише/стави слика зашто не ми текнува како беше. Фала!
Јас баш се жалев тука дека не осекам удари, сега над пупак мава во бели дробови Абе никако не си. И сега имаш: А зашто толку високо мава Нема да престанеме со грижите шо и да е
Не знам што се случува со мене ваква паничарка не сум била никогаш. Синоќе сонував глупави кошмари како го губам бебето. И сабајле на бришење кафеава крв, имаше и парленца како црни. Не ми се случило до сега воопшто крв да имам. Да паничам или нормално е?
Мила и кај мене беше така ставај перница под бутот мене за еден месец ми се крена нагоре инаку и мене така ме клоцаше мислев дека ке испадне
Која недела си? Најчесто нема простор за паника, ама секако мораш на доктор, можеби треба терапија како прогестерон
Јас би се консултирала со матичната ,да си бидам раат и за ако има нешто одма да се превземи со терапија.
Јас сум 29-та недела, досега издржав без таблети а сега ги почнав тие што сум ги пиела претходно пред бременост (со дозвола од гинеколог). Јас ги пијам Allergforte тие се на природна база но ми рече ако имам потреба слободно можам да земам и летизен и слични на нив покласични препарати(даселта, лоратадин).