Јас вчера за нигде бев.. Со гадење, вртоглавица, тешко, без енергија, болка во желудник, главоболка.. сите тракатакци
Јас само една недела имав,максимум две. Околу 7-8 недела. После ми остана само засилен мирис и се лошо ми мирисаше.
И јас вчера. Супер ја поминувам бременоста ама има денови кога повраќам. Вчера само што станав од кревет одма во вц, повраќав желудочна киселина. Најодвратното.
Да да исто , ни вода неможев да пијам , цело време повраќав и одеднаш ми престана , некој ден после тоа киселини имав, еве сега можам вол да изедам
Повраќав до кај 13 недела. И еден ден станав ко никад да не ми се гадело. Иначе на психа ме мавна, не се трпеше тоа
Здраво како се справувате со менструални болки? 7+4 сум повеќе лежам значи гледам колку можам да одмарам меѓутоа денес од сабајле ме фатија некое време ќе ме фати па ќе ме пушти и пак исто . Примав и прогестерон депо денес на секои 4 дена се боцкам,ако не се смират планирам да одам на гак. Ваше мислење? Фала однапред
Тие што имате примено зреење на колку растојание примивте прво и второ зреење? Јас примив прво во 28ма недела, а за второ не ми кажаа за колку време треба.