Јас тие недели од 17 до кај 20 недела секој ден по неколку пати на ден имав менструални болки,22+5 уште имам ама баш тие недели имав многу често болки.Исто и как цервиксот,на контрола му реков на докторката да ме провери со вагинално ехо да не сум отворена ама бев 4.5 ми рече да не се секирам нормално било
24h kako imam bolki na 5min a 40 nedela sum. Deneska bev 3 pati na bolnica. Ni otvorena ni bolki na ctg imase. Sega i se javiv na dr, rece napise diazepam od 2mg.
Dve ned sum so bolki kolkovi desno i kako vaginalna koska, 25 ta nedela, pocnaa i paniki da me mavaat za poragjaj, ne sum sigurna dali povejke mi e strav od bebeto ili poragjajot
Mnogu e bolno ne se izdrzuva. Sto ce bese ova 24h macenje vise sum na misla za carski. Ja osekam malata kako da turka ama dusicka nemoze da izleze neznam koga da odam na bolnica, vise stram mi e. Sestrata preska mi rece vcera si bila, zavcera, noceska, preeska i sega pak
Јас вечерва изгледа тешко дека ќе заспијам 5ти пат денеска како повраќам..се што јадев се повратив веќе не знам што да правам ова никогаш ми се нема десено
Јас една вечер така над 8 пати повратив, не можев никако да се стабилизирам. Само ми идеше нагоре. Накрај завршив на инфузија дехидрирана. Ако мислиш дека уште ќе повраќаш, ако не ти е дпбро подобро со време оди на дежурен.