Инаку за најдостојни резултати. Покрај средниот млаз, навистина е потребно прво премивање. Нема шанси, ако немаш бактерии, да покаже дека имаш. Од искуство. Инаку обратен процес или отстапка, може да пројави присуство на бактерии. Има мислам на Авицена или Биотек страната, како најточно се дава примерок.
Јас ја пијам тотхемата во цеден лимон и не ми е гадна, ми има вкус сличен на кока кола Плус нели демек со вит ц од лимонот за да се врзе. Во првата бременост имав супер резултат за еден месец, а сега баш ќе споделам после 1 мај дали делувала.
Ако не се лажам Котларова кога мереше кај мене рече не треба да биде над 3 мм Се мислам така беше еве нека каже и некој друг
Поголем е малку од вообичаено оти обично до 2 се. Референтната е 3.5. Направи си пренатален ако си во можност - 500 евра е. Или ако не ти е страв - амнио, беспалтно на ГАК.
Utre imam zakazeno za skrining kaj dr.madzunkov kje vidime sho kje mi kaze toj,ako ne prenatalen test kje pravam.
Не се секирај.. ако одиш кај Маџунков во Струмица нема да згрешиш, јас имам многу позитивно искуство со него. Детален е ептен и многу знае да те опушти .Се надевам се ќе биде во ред
Девојки колку пиете вода дневно? Порано мн ја сакав водава и мн пиев, ама сега во бременост... да не се витаминиве нема да ми текне да се напијам. Со сила едвај 1л
Еднаш дневно, 20 дена, без витамин ц, може растворена во кој било безалкохолен пијалок ама јас ја ставам во цеден лимон зашто нели тој кма вит ц па демек да се врзе. Не мора на гладно, може и после јадење само да е во размак од 2х со внес на млечни производи. Др ми рече 20 дена тотхема демек за да се крене нивото понагло и после еден месец ферумлек (таблетки за џвакање) за да го одржувам тоа ниво, да не падне пак.
Николку ќе се засилам неколку дена по литро, литро и пол, после пак едвај чаша- две. Многу повеќе е потребно. Имам дома електролити спремни за ко ќе се осетам многу дехидрирана.
Јас многу пијам, по 3 4 литри на ден. Едноставно слатка ми е многу, не дека со сила. Затоа мочам по 5 пати ноќе и милијарда преку ден пати. И си задржувам, водата и солта ми се савршени пар, па си имам отоци.
Толку. Ама ако внесуваш други течности како чај, сок, супа и сл. мислам дека и тоа ОК да покрие потреби. Инаку и да пробам со повеќе количина не ја собира, не е само да се налевам.