@Bufi, да ви е жива и здрава кукличката,голема да расте и да ја следи среќа цел живот! Баш ми е драго што си се олесни и си уживкате.Поздравче и се најдобро! Јас бидејќи го погодив денот, ќе јадам утре две мекици
Женски,мене денес ми е еден од оние кога не ми е ден Така станав со грчеви во стомак,ама за кратко ми поминаа.На гости се добро си поминав,ама дома кога дојдов,почна некојатапа болка во јајници,ме ,,тиштеа,, па одма се знае магнезиум и паника.Ми поминаа ,се надевам нема пак да ме заболат.А и стомаков како растам,ми натежнува,како топка се осеќам,посебно по јадење,мн.брзо се прејадувам и подувувам Ама,само се молам се во ред да помине,полека,полека, ден за ден,нека дојде Април
@Bufi cestitki! Non-stop zirkav da vidam dali ke dades raport deka si porodena Da ti e ziva i zdrava kerkickata i sekogas srekna pokraj mama i tato
Добро утро,добар ден Како сте идни мамички,мамички?Ајде со среќа нека ни започне неделава,брзо и лесно да ни помине,па да си броиме плус една недела од бременоста
Jas malku podobro deneska Si zemav recepta za ureaplazmata, mi prepisa Eritromicin, a na maz mi Sumamed. Jas pocnav da si ja teram 35 nedela taka da za dve nedeli posledna kontrola i posle Cair najverojatno, seuste se mislam ima li nekoja od idnite majki sto se ima odluceno kade poragjaj?
Леле @mariz, алал да ти е, при крај,уште оваа недела да помине и после бебче кога сака може да излезе...сигурно сега си поопуштенка...
Bogami ne sum panicar i duri svekrvata mi se cudi, vika abe ti odlicna si lesno kje se porodis Kje letne i ovoj mesec ajde, 8 se cudam kako mi letnaa, ko vcera 6ta nedela da bev, a sega imam uste samo pomalku od 6 nedeli
Дај боже се така брзо и лесно да ти помине,и во раце да си го држиш синчето Да ти кажам искрено и јас и покрај проблемите низ кои минав,некако кога ќе размислам поминале 7цели месеци,си викам,зар е можно????Сега па,да помине уште месец ипол ,ама па дека толку мислам,чекам,бавно минува ај кога ќе влезам во деветти,ќе викам брзо помина и осмиов
Ajde so lesno neka ni e.... brzo da ni pomine i ovaa nedela i se poblisku da sme do 9 mesec malku sum I jas te vaka te taka ) malku bolki, malku ne spienje, pa na moment I super I taka jas pocnuvam da ja teram 24 nedela i edvaj cekam da pominat uste dve nedeli pa posle koga saka i se ke se izdrzi Inaku se cudam i jas brzo mi pominaa mesecive kako sega da kazav deka sum bremena.....pa malku leganje.....pa pravevme registracija so mazmi pa se selevme heheh i pomina.... Inaku da ve prasam na kontrola koga odite vi ja gledaat papocnata vrvca, samo si se mislam kaj mu e sto mu e......abe zabeguvam se sakam da znam
Женска ,грешка,ти си 34 штом чекаш уште две недели... Јас сега минатиот пат кога бев ја видов папочната,тој сам ми кажа ,јас не сум се сетила да прашам.Инаку налетав на нет на некој форум за папочната некоја мајка кажуваше,кој ме тераше да читам,и мене ми се завртеа глупости во глава...ама брзо ги тргам..и викам ајде како е Господ никој не е. Сега чекам уште две недели па контрола и сакам да летнат,да видам што ќе каже Др.
@Ivanushkaa ,заборавив да ти пишам, честитки за регистрацијата,да сте живи,здрави,исполнети со љубов и само среќни заеднички мигови...а и со среќа да си живеете во новиот дом А во врска со краткотрајни болки и јас сум иста ,само нешто ќе ме заболи, па ќе ме пушти, доволно да ме извади од памет
Si utnala 34ta teras inace za papocna ne prasuvam, cim nisto ne kazuva doktorkata si kjutam, sto pomalku znam bolje, vaka uste papocna da mislam haha Cim ne kazuva nisto gin, znaci se e super Jas bebus ne sum go videla, prvo bese zavrten, sega smeta placentata deka e na preden zid i go krie bebco Kje si go vidam, koga kje go rodam