Нормално е , има доволно простор и плива во водата. 22 н сум и јас кога кај папокот кога над а многу често под резот од царскиот го чувстувам ( со нозете) Акробации прави, еднаш на долу со главчето, сега или лево е главчето за 2 недели десно се врти.. му се можи
Сакам да прашам дали е нормално, од почеток имам како тапи болки неколку секунди на срамните усни, незнам како да објаснам..
Фала ти многу. Сегде ги опишуваат, а никаде не пишува дали треба да се превземе нешто кога ќе ги осетиме.
Како се справувате со главоболки? Мене промената на време ептен ми влијае и секогаш вака ме боли главата.. еве трет ден како не поминува и ми се смачи. Испив завчера два парацетамола и вчера еден ама не поминува. И очите ме болат. Немам отидено на очно одамна, може да е диоптрија? Се зголемува ли така во бременоста?
@stsmua05 Здраво женски сега гледам сте ме тагнале. Добра сум, закрепнувам. Се породив царски и имам мало мочле принцеза на мама
Zdravo sakam da mi kazete mislenje trebase da dobijam na 19 ovoj mesec mi dični deneska napraviv test imase samo edna linija no pokaza otposle bleda linija koja edvaj se gledase pred malku sega pak go poglednav imase tenka bleda linija
Zdravo moze li da mi kazete vase mislenje bidejki mi docni trebase da dobijam na 19 ovoj mesec ne dobiv deneska pravev test pokaza samo edna linija no otposle pokaza bleda linija koja edvaj se gledase i sega pred malku pak poglednav da postoi bleda linija
Ние ја имаме. Одлична е. Транспортерот го користевме до 6 месец некаде а корпата многу кратко ама пошто синче не сакаше да лежи . Сега го користиме големиот дел ептен е комотен и целата количка се склопува и не зафаќа многу место