Женски кои сте се породиле во Плодност ви поскоро време, кој е најдобар доктор за царски, од ваше искуство или од некој близок ?
Јас кај Кристинка планирам пак, здравје. Со првото одлично поминав кај неа, немав никакви проблеми постоперативно.
И јас денес имам менс болки, исто мислев дека се јавуваат само на почеток. Сега читнав нешто пише дека е нормално околу периодот кога би требало да добиваме. Да се опуштиме мислам не е ништо страшно
@Kate Rina 93 и јас имам болки уште. Се уморивме повеќе деновиве. Мене почна и кичмата, и ноќе нозете, никако не можам да се наместам за спиење.
Јас кутрата освен секој ден што повраќам најмалку еднаш, навечер се кочам во мускулите,, рамото и нозете ми се здрвуваат, преку ден редовно ме болат нозете над колената, кога ќе станам прелошо ми е следните 2 саати, мачно, без енергија, само лежам, несоница имам веќе 3 месеци не сум спиела, и капак на се последните 2 дена и плус имам проблеми со столицата.
Фала ти, следно ќе закажам преглед кај неа, и д Закажав за преглед и цтг кај неа наредна недела, па ќе се одлучам. Фала
Јас сум кај Кристинка, со план и да ме пораѓа, задоволна сум, супер е жената, цело време достапна за што и да ми треба.
Бев на преглед кај др. Бојаџиев, не знам дали хормони или ептен ми се виде лепотан Има ли женска, некој нешто да знае - за другарка прашувам
Користел некој спреј оксикорт за време на бременост? На упатството пишува да не се користи за време на бременост и доење, меѓутоа гинекологот ми рече да го земам. Ме фаќа шубе да прскам.
За рани? Имам користено јас краткотрајно. Само надвор прскај, навлегува во носот, во устата, многу е јак.
Хахаха дечкото е Јас сакам да одам кај него на преглед и здравје боже за пораѓај. Сум била еднаш минатата година ко имав спонтан и он ме среди, ми се виде многу ок. Како си задоволна од прегледот?
Се надевам сфати дека е шала На страна смејата, професионално си ја заврши работата, спомна претходно бил долу на 1ви гиниколог, мастер во Шпанија имал па од неодамна бил тука Да ги пофалиме малце кога се добри и симпатични обично ги критикуваме