Јас секоја ноќ сум будна по 2-3 сата, отприлика кај 2-3 се будам, и таман едвај некако заспивам и дошло времето за на работа...
Не знам , претпоставувам дека топлиот восок се претоплува , се користи повеќе пати па можеби од таа причина , не ја препрашав зошто јас не се депилирам со топло восок.
Откако ми се појави проширена вена дефинитивно само со брич. Огледалце пред мене и мачење 5 мин, два пати неделно хаха Е сега сакав со кремата на лидера, ама дека многу ја суши кожата па се мислам. Ја користи некој за интима?
Има восок во посебно кантиче што е само за една употреба како за интима, веѓи.. Го користат тој и го фрлаат по употреба
Јас вит ставам. Читав дека е штетен ама тоа моментално ми е опција. Брич не сакам оти еднаш се потфатив со нов па после крвои, па на дежурен Ги пуштив моите на возење точак, јас натенане си печам тиквички и модар на тостерот, спремам компирчињата, маж ми после скара …. Ама и се оптеретив признавам , вецето го фатив, машини, прашина, правосмукалка
Ко на гинеколог, ти оптегната он ќе те средува Така си замислив јас Нема шанси ова муж да го терам , а и замисли малото не види На глас се смеам од сцената
Нема теоретска шанса да го побарам тоа од маж. Од сестра да, од мајка да, макар и свекрва (макар шо и ова не али ај...) Ама маж никако.
Мене ме бричеше за првото мм поарно тој од пред пораѓај таму да ме средуваа. Сама нема шанси ко ќе е голем стомакот. Зошто да не, интимно ни е најблизок мажот?
Сигурно ќе викам свекрва или мајка ми или пак подобро е свекорот бог да чува. Маж ми е зошто да не, со него спијам се споделувам дури и бебе сме направиле маж не можело. Не знам што е чудно тоа, боже пишав комшија дека ќе ме средува.
Јас баш на форумов имам читано постари мислења дека мажите им имаат помагано за бричење у 9ти. Па подобро тоа отколку у болница да те бричат со еден брич што ги бричат сите. Јас сама колку можам маж ми не верувам дека би се нафатил на тоа. Ама пре би му рекла на маж ми отколку на некој друг нарочито не на свекрва ми, нема шанси
Е браво и за тебе, му викам јас на мм баксуз сум После бебка па и тако на даље Ама не се жалам еве ај