Со што се не се мачкам со павловичева со АД капки и маслиново масло, со мента, со mum care некое за стрии .... сабајле и навечер
Geni si se geni dzabe kremite, moze maaalku da pomognat tie, jas na stomak neam ni edna a dali ednas vo nedela kje mi tekne da se namackam so mrsna krema. Imav na spojlerite crvenki koi se pojavija vo 5ti mesec, togas bea poizrazeni a sega kako da mi izbledele, a kje vleguvam vo 9ti mesec a imav mn ramen stomak i kozata mi e dosta rastegnata, no ete nemala majka mi izglea nema da imam i jas
Женички ,ај ако некоја знае нека ми одговори.Дали може преку крв да се провери Хламидија,Микоплазма, наместо преку брисеви ? Слушнав вакво нешто,па да видам дали е точно...
Јас денес бев на второто ЦТГ,докторката рече дека се е во ред,болки немам, а последен термин ми е утре. Којзнае! Но,исто и вагинално ме прегледа ,ниту прст отворена. Рече дека сум многу тесна долу,и за инфекцијата ,се зачуди како сеуште не ми помина.и покрај вагиналетите. Не знам повеќе што да правам,толку многу исцедок,абе дечки како менструација си тече. Според последните брисеви пред 3 недели, само кандида имам,меѓутоа тоа ме уништи веќе,не знам како да се справам со таа бактерија. Исто,ми кажа дека бебето повеќе одговара за 38 недела,а јас веќе утре 40 ја почнувам. Што знам,веќе ми се вртат сто мисли на глава,толку сум под стрес,аууу,некако многу се грижам како ќе помине се. П.С : Изгледа моето бебе ќе биде првото мартовско дете на форумов годинава.
Mamicki kolickata chicco trio e na popust od deneska, ne samo edna boja tuku site chicco trio deka samo taa krem so e im bese namalena, sega site 4 boi se 21000 od 25000 http://www.encimenci.com.mk/kategorije.asp?pagenum=3&cena=asc&brend=&uzrast=&kat2=27
Probaj so caj od brusnica.A za peckanjeto na kaj anusot,da ne ti imat izlezeno hemoroidi?Posto skoro sekade pisuva deka kaj dosta trudnici vo ovie nedeli od bremenosta moze da imat.(pu pu,ne daj Boze). Treba dosta pazenje koga se odi po golema nuzda.Taka barem mene mi kaza ginekologot.Da se briseme kon zadnata strana.E aj odi izbisi se taka de.. Ako ne,zadolzitelno promivanje barem so voda.
Пијам секој ден чај од брусница, од вчера почнав двапати дневно да се одмивам со раствор со сода,па ќе видиме.Инаку, за во тоалет,јас по секоја голема нужда, се одмивам, со вода,тоа не сега,отсекогаш ми е како навика.Надворешно немам хемороиди,освен што кожата ми е некако збрчкана како фалти, а за внатрешни незнам Знам дека се јавуваат хемороиди,посебно кај оние што лежат цело време....
Jas deneska pocnuvam da ja punam 36ta nedela, znaci sum 35+1 Toa znaci vekje vleguvam vo 9ti? ili so puni 36 vlagam vo 9ti? Ova stikercevo dole so bebencevo mi pokazuva uste 35 dena, leleee
Еве ме мене уште терминот помина јас си се тркалам низ дома, се ме нервира ќе потепам некој немам болки се си е нормално :/
Stom uste 35 dena,znaci za cetiri pet dena vleguvas vo ddvetti.Kako i da e,na kraj si i nema pricina za sekiracii.. Jas pocnav da go sonuvam bebusot,a sinoka i cel cin od pocetok do kraj kako se odviva carskiot rez.. ic ne sakam koga sonuvam.
Da vi se pofalam zenski nie kupivme kolicka Lorelli 3 vo 1 mnogu e ubava siva so sino i epten e lesna za koristenje i sklopuvanje 16900 vo Babyblu. Inaku @espana imase preubavi tamu nemozev da se odlucam, na Hauck za 18000 den. imase crna so portokalevo ama prasav mi rekoja moze da najdat vo drug grad kade sto imaat dukan krem so plavo...inaku imase i mnogi ubavi drugi od hauck ama poskapi baagi.... i rekoja deka za edna nedela ke imaat i novi modeli ama neznaat so ceni kako ke bide....
Со убаво и создравје да си ја користитр количката....Па ,доста добра цена за 3/1,.....Благодарам на информацијата, таман за недела ,две ќе почнам да одам да купам и ќе ги видам и новитр модели...несакам црна боја иакп е со портокалово, сакам некоја тегет, сива, кафена -крем или некоја комбинација со црвено, виолетово, розевко