Jas bev vo city mall nemam odeno vo aerodrom, sigurno i tamu gi imaat istite, a moze i nekoi drugi plus....ama ovaa mi bese poblisku.... inaku kako ste denes.? jas samo brojam denoviii lleleee edvaj cekam da vlezam vo 9 ....nekako kako vecnost mi se cinat dve nedeli heheh a do sega od sto ne mislev se brzo mi odeshe....
vakva slicna samo sivo so sino....i imam plus tasna i pokrivka za vo zima....mozda postar model bese pa zatoa poevtina....za razlika od drugi so bea nad 20000 super e...
Девојки едно прашање- каде точно на бит пазар е таа продавницата што ја зборевте пред извесно време кај што имало креветчиња со фиокички?Денес со мм бевме во потрага по колички и креветчиња и баш сакав и до таа да поминеме ама во тој ред на стружанка никако не ја најдовме.Дали сум јас нешто грешка незнам?И уште едно прашање бендисав мн убава количка во енци менци во сити мол,на попуст моментално ама се мислам да не ми е рано некако за купување(инаку за некој ден влегувам во 6 месец) ама па од друга страна да не ми се продаде па да ми биде криво Ваше мислење?
Ako e chicco trio spirit ne mu ja misli, zemi si ja, lesna, ubava, ednostavna, so mali trkalca Jas ja kupiv pred nekoe vreme, no samo taa sivata bese na popust togas, lilakovata i crnata ne bea... a prodavnicata e maaaalku ponataka... ne e odma karsi 26ti Juli, posle eden albanski market (struzanka e na drugiot kraj, ova skoro na drugiot kraj), si trebala da prasas, nie prasavme togas i ni objasnija... So rozev natpis e..
Таа продавница е спроти 26 јули.Јас гледав на фб.така е објаснета локацијата..... А во врска со количка,сепак ти си одлучуваш,ако сметаш дека треба и сакаш сега да купиш,купи си ја.Во врска со тоа прашање,мое мислење,за себе е дека е рано ,јас влегов во 8 месец, и ќе си чекам до кај крај на месецот,ама сепактоа е мое мислење поради некои мои причини, што незначи сека ти нетреба да си купиш
Uste malku pa site hahaha Samo dokupuvam alista nasekade, prosetav i vo biser, leptokarija Vo leptokarija nacekav edna prodavnica eftina a preubavi raboti, plisani spihozni 500 den. A vo city mall niz prodavnicite se po 1300 pa nagore... a kaj ovaa tetkava svasta imase, hulahopki, bodinja, kapi, ligavcinja, takvi bodinja 100% fraer, iako sum mal sum glaven, 50% mama 50% tato epteeen ubavi
Fala ti mila na mislenje i sovet,inaku kolickata ne e chicco tuku na free on-spring trio-da ne recam mn slicna na taa,i da ti kazam ke me jade janza ako ne ja zemam pa mu se mislam uste utre da ideme eve ja ustvari .A inaku ke probam pak za prodavnicata
abe i tvoeto mislenje drzi voda ama pusti merak-plus dobra ponuda ! ajde so pozitivna misla samo i ke dade gospod da bide se vo red
@bile84 вакви колички на Free on има скоро во сите дуќани за бебешка опрема низ македонијава Не се брзај веднаш да купиш од Енци менци (освен ако не е на Чико) зашто можеш да ја најдеш за поевтино а и многу други модели. Ве пратам и гледам постојано ги спомнувате дуќаните во Сити мол, а таму се е најскапо! Погледнете на нет дуќани како Локо Кроко, Алф кидс од Прилеп, Андреј компани од Штип, Либерта бебе центар од Неготино...сите овие имаат и достава до друг град. Јас така бендисав количка во Локо Кроко но си ја купив од Алф кидс за 2000 ден поевтина.
Абе јас верувај ми ич не патам од комплекс несо сити мол-марка или слично,ама нема продавница кај со не поминавме низ скопјево и се што беше асално беше над 20 000,оваа со попуст е околу 15 000 и нешто а е 3 во 1 па затоа сметав дека е добра зделка. А исто гледав на нет и по другиве градови-има ама патот плус натака навака од тие мене шо ми се свигаа ке му дојдеше за некои 500 ден поевтино,само ради тоа иначе камо срека да најдам нешо и за 5000 Плус морам да напоемеан дека е поклон од свеќи
Штом е од свеки, трк и до Сити Мол. Доколку си прошетала во многу дуќани и веруваш дека е добра цена за количка која стварно ти се допаѓа зеди си ја. Позитивна енергија е убаво за бебчето, радувај си се уште од сега.
Не мислев да одите до другите градови...гледаш на нет, нарачуваш по телефон, добиваш со достава до дома за некои 200ден орприлика. Толку
Pa i obicno oni si ja imaat staveno dostavata vo cenata, ustvari ako kupis nesto nad neznam tamu kolku iljadarki besplatna dostava ima, jas gledav mn ubavi krevetcinja na facebook liberta bebe negotino, ama od koga kupiv krevetce ama i moevo e ubavo, ne se bunam haha
За количките 3 во 1...ако не се спушта седиштето и во лежечка положба, т.е.да е 6+ би ве советувала да размислите добро. Многу значи да се спушта оти бебе ќе заспие во количка и гревота е да спие искривено. А корпите се до 6 месеци. Мојата е исто 3 во1 ама се продава секој дел и одделно. Зборувам за кога ќе почне да седи бебето.
Ај и јас да прашам нешто за количкиве 3 во 1. Тоа што го кажува погоре zuto за спуштањето држи вода. Второ комплетот содржи количка, да треба. Понатаму транспортер, да треба. Знам дека транспортерот е од раѓање. Знам дека тој е во анатомска форма која е соодветна за новороденчето. Се разбира доколку правилно се користи. Значи газето во дупката и правилно врзано. Ако не е врзано бебето ќе се слизнува и тогаш веќе не е соодветно, односно кичмата доаѓа во дупката, а горе брадата доаѓа блиску до градната коска. Од друга страна неговата намена е безбеден транспорт, ако не е врзано веќе не е безбедно. Односно недајбоже да се потсопне тој што го носи, страшно. И затоа во нормалните земји постои закон по кој бебето од болница се изнесува во транспортер правилно употребен. (ова не е од мене кажано, туку од стручно лице). Е сега тој третиот дел, таа рамната корпа незнам за што се користи. Ако треанспортер е за транспорт од раѓање, што би правела со неа?
Во транспортерот не треба бебчето да останува подолго од 2 часа.(и тука со паузи) Тој е наменет за возење во кола и кратка дестинација, претрчуавње до доктор и сл. но не и за прошетки или датето да спие внатре. толку анатомски и здрав не е . За подолго релации и на раат да си спие е рамната и се користи отприлика до 6 месеци( напоредно со транспортерот).
Transporterot e samo za da go preneses nekade bebceto, dali da go odneses na lekar, baska namenet e za vo kola, a ne smee inace bebeto da se seta vo nego povekje od 2h, bidejki malo bebe treba da lezi, a toj e malku iskriven (ova kje ti go kazat vo sekoja prodavnica), korpata e da go setas bebco do kaj 6,7 meseci dodeka ne pocne da sedi (obicno i korpata se kreva do kaj 40 stepeni), mojava chicco trio i obicnata kolicka e 0+ znaci se spusta do dole, isto se kreva za detence do 3god.