Сега ги гледав количкиве на Хауцк, и мојов ми вика доста гледаш. Нели избра, уште една да не сакаш. Инаку и тука се 3 во 1 нивните по 250 евра.
Уфф,некако имам тапи болки,не знам ни како да ги опишам.. Ама денес месев кифли,и оттогаш почнаа ,така на пола саат или можда и саат време. А сега кога се избришав,видов дека во тоалетната хартија имаше крв. Што мислите,дали е тоа некаков знак дека породувањето почнува ?
@galapce, најверојатно ќе излезе твојот муабет за моево печење-внатрешни хемороиди.Прочитав на нет , баш како што пишува, по одење во тоалет ме пече местото во,околу анус, па од тоа осеќам и вагинално а имам ептен течна столица Дали некоја имала хемороиди и што да превземам?
Claudi da ti e zivo i zdravo sinceto i sreka da go parti cel zivot. Uzivkaj te si Espana ja imam ama nadvoresni i retko mi se aktiviraat E sega ako ti se vnatresni neznam sto da mackas i kako ja pavloviceva stavav i mi pominuvase. Mora da pazis na hrana za da ne gi vospaluvas ne jadi luto susam leneno seme celo znaci takvi raboti i pazi da ne fatis zapek. I higiena mij se samo so voda mlaka drugo neznam
Благодарам, јас ептен внимавам на исхрана, до сега во бременоста запек немав,се надевам така ќе биде до крај, и јас се мачкам со павловичева надворешно зашто ме пече и боли и надвор ,не само внатре, и се одмивам по секое одење тоалет.Проблем ми е што пишува за хемороиди треба движење, а не седење,лежење.Јас лежев 4месеци, а седам 3,така да од тоа е сигурно...сега еве се движам низ собиве и навистина кога одам не ме пече... Е сега јас си претпоставувам дека е тоа,зашто се што прочитав ,го имам како симптом за внатрешни хемороиди.Ито така и течнава столица неколку дена ја поврзувам со тоа,а може и има некој стомачен вирус
Мила јас како што знам со влезена во 36 недела влегуваш во 9ти месец <3 Инаку пред некој ден една моја другарка се породи, и во 8 ми месец и кажаа само што ќе влезеш во 36 недела си 9 ти и веднаш ќе те пораѓаме и по тоа знам дека она кажа дека со 36 влегуваш во 9 ти..Уживај мила и уште малку гушки со бебушот
Pa denovi se vo prasanje vekjeee Mesecov go cekame bebus, pa se do 4ti April, se nadevam deka kje mu tekne malku porano Fala mnoguu inace
Здраво девојчиња конечно да ви се придружам и јас, влегов во 6 недела па се надевам се ќе биде добро.
Ах пусти маки Еве ја со најтазе искуство од пред некој ден да ти казам сто ми помогна-ХЕПАТРОМБИН ХА-маст неколку пати на ден и плус навечер пред спиење на памукче ставав кантаионово масло да стои.Мене ми помогна,инаку кремава беше по препорака на лекар