Не ти се само на тебе и на мене ми се исто, стрес невиден. До сега се испоставило дека џабе сум се нервирала, ама појако е од мене не можам .
Јас сум со конзилијарно и сеуште ми немаам пуштено ни од март месец за неколку дена ниту за април отприлика на која дада го пуштат да ми кажете да знам кога да очекувам
Jas zvonam cesto i sekogash edno isto mi velat, proveruvaj ima isplata Deneska malku se ispokarav zasto proveruvam po sto pati na den nema nisto a toa mi go zborat nedeli nanazad , kako nie doma pa nemamr nokakvi troskovi ne ni trebaat
Мене денес ми стигна за март со 1000 ден помалце од тоа што пуштале до сега.. а за февруари минатиот месец ми пуштија на 20ти. (Значи секогаш различно, ама никогаш не ми пуштиле пред 10ти...)
Мешиња денес бев малку повеќе на нога од вообичаено. Немам препорака за мирување се е супер, ама дека не одам на работа и не се движам многу секој поголем напор ме заморува. Е денес не само што цел стомак ми се направи камен тврд туку и доле ме боли не коската туку мускулите. Се мислам дали од тоа што повеќе се раздвижив или време му е да почне да притиска (почнувам 28 недела) Пиев магнезиум ама џабе
Ве читам вака, ама не ми е јасно па морам да си прашам, што се лажни контракции? Отприлика имам претстава како ги чувствувате, ама јас досега или стварно сум немала или не сум ги осетила, а 30. недела сум. Од кога започнуваат? Јас ни менструални болки немав пред бременоста освен два-три пати годишно, па може до мене е нешто, да немам осет за ништо
Иста сум и јас Немам појма ништо ниту менструални болки сум имала порано т.е еднаш или двапати сум имала и заборавив како изгледаат.
Една работа што треба да биде препозитивна и преубава ние ја направивме попара, се испокаравме со мажот ми дома за имињата. Што е ова твоето ми вика грчки бог да не раѓаш другото ми било вакво, третото онакво, а неговите катастрофа кај ги најде којзнае од кај ги ископа. Вие со ова како се снаоѓате? Тешко било. Мада дај боже најголемиот проблем до крај на сите имињата да ни бидат.
Гинекологот ти дава розева рецепта да ја купиш и после ќе ти ја боцне. Ќе си чуваш сметка/сметкопотврда за рефундирање, и гинекологот треба да ти издаде извештај дека си ја примила.
11та недела сум и почувствував како моментална посилна болка долу кај матката. Ме штрецна во моментот, но толку беше секунда работа. Дали е матката од што се шири или има простор за паника? Не сум почуствувала вака до сега.
Мене маж ми ми рече јас да одберам име Направив список со некои имиња го прашав за мислење си кажа, и ми рече сепак оставал на мене кое сакам јас тоа
И ние се каравме. Тој немаше негови ама моите предлози не доаѓаа во предвид. Ќерка ми не се вика како што сакав.