@Kbr не е страшно, по правило бременост медицински се носи 42 недели, а обично за прво и до толку чекаат. Освен ако нема некој проблем, а кај тебе нема, така што уживај кај и да е ќе се породиш.
Сликичките од ехо хорор се Од вчера имам една од госпоѓата само и ја пратив на мажот ми вика што е ова жити се страшно е. Зошто се такви грди
Хаха да така е после ќе виде интересно со бебулето ❤ На сите Ви посакувам лесни пораѓаи и миви и здрави бебулиња ❤
Едвај ја чекам да се роди ❤ последното ехо кај матичната и викам да ми ја сликне да ми извади слика и госпожата моја и го покажа газот и минџата хаха се скри не се дава цура, хаха после тоа на ГАК на др и вика да ми ја покаже фацата она пробува а оваа мојава пак газот го покажа, па едвај ја чекам да ја запознаам и да и го видам тоа мало фацуле ❤
Прашав у тема ддмери ама нема одговор, ај и тука. Нормално ли е после примање на клексани да се изместат вредностите на времињаната од нормала? На прва контрола имав покачени ддмери сега се намалени, ама времињата се изместени малку за разлика од прв пат.
Кај мене и со примање на клексани димерите се качија и времиња скратени ама ми рекоа нормално било Јани трансфузиологот.
Што е со дамиве само се кријат И јас мојата до сега ја немам видено, а 27 скоро сум. Не се фер, баш не држат во неизвесност. Каде планираш да се пораѓаш?
Мојата само со рачињата во боксови и на очи ставени. Па дами се или што, што има секој да ги гледа, ќе ги види тој што треба кога ќе треба, за другите недостапни се
Кај кого правеше скрининг? И мојата со рачињата се криеше. Афродита околу 40/50 минути ме гледаше баш поради тоа што не сакаше лицето да го покаже
И кога ке се родат нема да се ништо поубави. Ептен ретко бебе самошто родено да е убаво, згужвани се од матка, мали, слаби, па додека да качат килажа до 2-3 месеци не се најубави.
Кај Михајло во Бт, кај него одам цела бременост. Така одамна со рачињата е, а другото веќе можам албум да направам од што е сликано секако и секогаш се гледа цело испружено. Знам, ама на ехото посебно се страшни Пред да бидам бремена една другарка ме викна да сум видела сликичка од ехо од ќерка и и кога видов, а јас врска немав ништо прв пат видов бебе на ехо си велев во себе што е со бебево што е вака страшно, во ред ли е не дај боже.. И сега моите кога ги гледам бетер грди
Јас и ти си се изначекавме Мене ми беше пред 3 дена терминот. Докторот ми рече дека по протокол се чека 1 недела, па ако нема ништо тогаш со провокации после една недела ќе го вадат Инаку ми рече и дека првите деца скоро секогаш се носат подолго. Претпоставувам си исто нетрпелива ко мене Едвај чекам да го гушкаммм