Steta sto ne mozam da ti pratam sliki da vidis bebinja 2dena stari koi se preslatki i voopsto ne zguzvani. Moeto se rodi pomalo, a voopsto ne e zguzvano. Ne se site isti
I site bebinja sto se vo sobava momentalno se rozevki i slatki kako medenjaci ❤️ Bidete zivi i zdravi majka
Јас како се исплашив, одеднаш кога ми спласна. И гадењата тогаш ми престанаа во исто време. Во паника на доктор. И се било ок и се нормално.
Vcera i denes imam nekoi bolki menstrualni kako grc i prema prepon se dvizea , mi pravea CTG no doktorite zaminaja na iten carski i nemase koj da go procita , mu go isprativ na doktorot sto ke me poragja rece deka CTG ne bilo mirno i ako do vecer imam isti grcevi da go baram , sega bev vo wc imav obicen sekoj dneven sekret i kafeava pogolema tocka so krv Dali bebus resil da izleze ? 36+ 3
Јас се фарбам, вусшност се шатирав. Секако нема да шетам со бели влакна. Само што приметивме дека новата коса што ми расте е потемна, потемен е коренот. Може да имате проблем со добивање на бојата заради хормоните. Друго нема зошто. За секс, имавме докај 16 недела мислам, додека не прокрварив. Докторот прво тоа праша, дали сме имале секс. И веќе немаме, нема шанси маж да го натерам.. Шубе му било плус, внатре бебето било. Он на пример, не сака рака да стави на стомак кога клоца бебе. Ни со синко ни сега. Језиво му било, не можел. И синко е ист. Ова што дијагноза е?
Сабајле бев на цтг- мирно е. Ехо одлично, плодова вода си имаат доволно, Др вика вака и до 40 недела ќе тераш но за сигурност и безбедност за неколку денови ќе ги вадиме лепотаните. До сега не спиев, а од сега па ич. Што ќе биде како ќе биде леле мисли ме изедоја, се чуствувам возбудена и вознемирена истовремено....
Ми презакажаа ехо во петок на 20ти, 6+4 ќе бидам, ќе има срценце нели? Страв ми е да не нема да не се разочарам пак...
Ако можеш да почекаш за некој ден барем 7 полна недела да си, не за друго стрес само да не си правиш. А срценце ќе има секако, мора да има
Кај некој странски доктор читав дека од 12.000 бета веќе можело да има ембрион со срце, а до 20.000 бета морало да има срце. Ваљда сме негде околу 12.000 сега, уште некој ден таман до преглед, најверојатно ќе има. Јас ако не слушнам сега срце, нека ме стават во вештачка кома до следен преглед пошто тешко да издржам Маж ми три пати ме вади од кола, ќе тргав накај Ремедика
И мене како секој ден ми расте возбудата секој од ден на ден кога знам дека уште малку ќе ја гушкам малата лепотица, со лесно мамичка ❤ наскоро ќе имаш две среќи ❤
Фала мамичка, еве само што се вратив од контрола се е добро со бебка па здравје утре пак на контрола се надевам наскоро ќе ја гушкам бебка ❤ Инаку како е бебушка твоја?