Јас зимам од women's secret , некако многу ми се погодени и број и модел , обични само со жица ,без потпунки ,без сунгер ..
Само јас имам вакви проблеми во спиењето?Сношти имам заспано на десна страна и едно време кога се разбудив многу ме болеше ногата па морав да се свртам на лева страна да спијам,сега се будам ме боли раката(и обратно некогаш) ама ова почна се почесто да ми се дешава не знам дали од бременоста или друго..порано ваков проблем немав *извинете за рефератов
Јас земав од Сара Фешн, ефтино дали по 150 беа, само жица и горе чипка. Не се НБб, туку другата поефтина марка шо ја држат. Ги носев за првото сеа пак ги земав, не мрднаа. Дали беа на Ред стар, не се сеќавам.
Накај 2000, ама кога ќе ги начекам на попуст по 1600 отприлика по два пара земам. Вредат за секој денар.. како ништо да не носам,а сепак имаат тенок слој да не се познаваат пупки
Никогаш повеќе од сара. Два купив. Толку ми се деформира едниот на првото перење што на ништо не личеше. Вториот што го купив (поради искуството со првиот) го перев во заштита онаква специјална за прслуци џабе. Исто се деформираше. По 350 ги зедов мислам - пуш ап пошо немам цицки.
Sara fashion имаат ужасен квалитет. Се деформираат корпите и им излетуваат жиците од неколку перења, а башка што обликот на корпите воопшто не е убав. Мислам дека градниот треба да е квалитетен, посебно за поголеми гради. Нешто што ке ги држи убаво и обликува, а ке трае. Од Lisca, Women secret и Бонати се супер. Поскапо ке платиш посебно Lisca, ама ке го носиш со години. Е и од Њу корнер ми се погоди прслукот. Ефтино го земав, а го убив од носење, супер им се тие обичните прслуци.
Убави прслуци сум земала и од х&м. Ама сепак Лиска ми е бр.1, иако има промена во квалитет. Ама еве на 60 ги перам, тие без жица не ги ни ставам во мрежичка и супер се. Имав проблем со едни купачи со лиска, ги носев после прво бањање, корпата ми падна нанадвор, после одмор им отидов и си барав замена, ајде после триста расправии ми дадоа нови, следното лето исто се случи. Ми треба мене убава потпора затоа земам од Лиска, да имам мали гради не би давала толку пари .
Јас вечерни мачнини си имам. Поарно може, така барем само краставици, моркови или некоја јагода ако апнам. Утрово купував креми за сончање и лице со минерален филтер(белким така е соодветен превод) а сменив веќе шампон. Мака ми е започнав со третмани за долготрајно отстранување на влакна, имав само 4 третмани, до пола, и се изретчи убаво....и толку. Имав термин за шатирање а ден предходно дознав дека сум трудна, па и ннешатирана шетам сега . Јас сум со мали гради и подеднакво голема мака е да се напасува асален. Триумф и ХМ ми се најголемиот број.
Utre 3t skrining kaj petrova i da vidime serklazot .. lelee pocna panikata kakoo ke se pominit nokta sega (
Вчера пак имав кафено и ноќта на гак. Прво не ме примаа зошто сум немала болки. Како и се друго во државава, со врски ме примија. Др. Беким ме гледаше и крварење во матка нема ама нема ни плод. Шок. Пет пати го препрашав и ми го сврти ехото кое патем е праисториско и стварно не се гледаше ништо во сакусот. Му викам кажете ми според вас како изгледа и само ми рече не е идеално, дојди после една недела. Од вчера гуглам и не знам што ќе испадне само знам дека морам да сум јака жена, мајка не ме родила да бидам плачка.
Која недела треба да си? За да си ја смириш паниката направи бхцг. Јас немам доверба од Др на ГАК, кога кај мене не успеаа да видат дека се работи за близначка бременост а бев со срцева акција имаа, што да кажам понатака....
@Joraa зошто паника, се ќе е во ред. Се пазиш, одмараш, серклажот ќе си ја заврши работата до крај, нема уште многу штом си веќе во недели за трет скрининг. @Angella7 многу ми е жал, ако ти е мисла оди и негде на приватно со подобро ехо нека те видат и биди силна што и да е. Јас едвај ја поминав некако ноќта со паники, прво почна кичма да ме боли па заприметив дека е лево само и со 2 магнезиуми се смири. Сабајле стандард нозете, листовите како не знам колку да имам трчано. Ќе земам ice power gel сега, читав дека е дозволен и да видам дали ќе помага барем малку. И денес капак на се десен јајник ме боли, ко во овулација. Можно е во бременост јајници да болат?
Почекај некој ден и оди кај друг доктор. На гак не можеа срце да му најдат на бебето во 16та недела. Не викам дека е докторска грешка туку дека може не видел убаво на тоа старото ехо. Се надевам се ќе биде во ред
Знаеш дека сум тука за тебе било за што, те молам не паничи. Сѐ ќе биде во ред. Не е можно да не се види плод, оди на второ мислење ако имаш можност и тоа на приватно. Те гушкам и не се секирај, ќе биде сѐ во ред и овој пат ќе си го гушнеш бебенцето мила.
Ангелче оди си Ремедика за второ мислење. Немој да се мачиш со разни мисли и немој да гуглаш само стрес си правиш. Ајде позитивна мисла
Pojdi sistina, veruvaj nalet i na pari i na se barem ke bides mirna i ke znaes na sto si. Drzime srekja se da e ok