Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. Srcka28

Srcka28 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    1.317
    Допаѓања:
    2.801
    Јас зимам од women's secret , некако многу ми се погодени и број и модел , обични само со жица ,без потпунки ,без сунгер ..

2. idontwannabeyou

idontwannabeyou Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2022
    Пораки:
    179
    Допаѓања:
    170
    Само јас имам вакви проблеми во спиењето?Сношти имам заспано на десна страна и едно време кога се разбудив многу ме болеше ногата па морав да се свртам на лева страна да спијам,сега се будам ме боли раката(и обратно некогаш) ама ова почна се почесто да ми се дешава не знам дали од бременоста или друго..порано ваков проблем немав
    *извинете за рефератов

На Erika.greeneyes му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.609
    Допаѓања:
    48.971
    Јас земав од Сара Фешн, ефтино дали по 150 беа, само жица и горе чипка. Не се НБб, туку другата поефтина марка шо ја држат. Ги носев за првото сеа пак ги земав, не мрднаа.
    Дали беа на Ред стар, не се сеќавам.

4. Iva Mitrevski

Iva Mitrevski Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2020
    Пораки:
    1.350
    Допаѓања:
    7.242
    Mamicki, dali znae nekoja koj dr e vo petok vo ambulanta br.3 vo cair prva smena ?

5. Grungie

Grungie Популарен член

Се зачлени на:
    6 септември 2013
    Пораки:
    1.162
    Допаѓања:
    2.251
    Накај 2000, ама кога ќе ги начекам на попуст по 1600 отприлика по два пара земам. Вредат за секој денар.. како ништо да не носам,а сепак имаат тенок слој да не се познаваат пупки :D

На MilaSs12, Coco31 и eli25 им се допаѓа ова.
  6. fana

fana Форумски идол

Се зачлени на:
    7 август 2012
    Пораки:
    17.699
    Допаѓања:
    121.873
    Никогаш повеќе од сара. Два купив.
    Толку ми се деформира едниот на првото перење што на ништо не личеше.
    Вториот што го купив (поради искуството со првиот) го перев во заштита онаква специјална за прслуци џабе. Исто се деформираше.
    По 350 ги зедов мислам - пуш ап пошо немам цицки.

На AugusTina!, Kate Rina 93, Erika.greeneyes и 3 други им се допаѓа ова.
  7. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.469
    Допаѓања:
    8.836
    Sara fashion имаат ужасен квалитет. Се деформираат корпите и им излетуваат жиците од неколку перења, а башка што обликот на корпите воопшто не е убав.
    Мислам дека градниот треба да е квалитетен, посебно за поголеми гради. Нешто што ке ги држи убаво и обликува, а ке трае.
    Од Lisca, Women secret и Бонати се супер. Поскапо ке платиш посебно Lisca, ама ке го носиш со години.
    Е и од Њу корнер ми се погоди прслукот. Ефтино го земав, а го убив од носење, супер им се тие обичните прслуци.

На steela.honey, Coco31, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.845
    Допаѓања:
    9.338
    Ве молам искуства дали некој користел никотински лепенки во бременост?

9. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    15.262
    Допаѓања:
    125.439
    Убави прслуци сум земала и од х&м.
    Ама сепак Лиска ми е бр.1, иако има промена во квалитет. Ама еве на 60 ги перам, тие без жица не ги ни ставам во мрежичка и супер се. Имав проблем со едни купачи со лиска, ги носев после прво бањање, корпата ми падна нанадвор, после одмор им отидов и си барав замена, ајде после триста расправии ми дадоа нови, следното лето исто се случи.
    Ми треба мене убава потпора затоа земам од Лиска, да имам мали гради не би давала толку пари .

На JuLleE, Srcka28, Coco31 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.573
    Допаѓања:
    289.727
    Јас вечерни мачнини си имам:D. Поарно може, така барем само краставици, моркови или некоја јагода ако апнам.
    Утрово купував креми за сончање и лице со минерален филтер(белким така е соодветен превод) а сменив веќе шампон. Мака ми е започнав со третмани за долготрајно отстранување на влакна, имав само 4 третмани, до пола, и се изретчи убаво....и толку. Имав термин за шатирање а ден предходно дознав дека сум трудна, па и ннешатирана шетам сега :tmi:. Јас сум со мали гради и подеднакво голема мака е да се напасува асален. Триумф и ХМ ми се најголемиот број.

На mal.ecka, JuLleE, Eli23 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Joraa

Joraa Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2021
    Пораки:
    793
    Допаѓања:
    1.016
    Utre 3t skrining kaj petrova i da vidime serklazot .. lelee pocna panikata kakoo ke se pominit nokta sega :((

На Pajace77 и Kbr им се допаѓа ова.
  12. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.807
    Допаѓања:
    3.409
    Вчера пак имав кафено и ноќта на гак. Прво не ме примаа зошто сум немала болки. Како и се друго во државава, со врски ме примија. Др. Беким ме гледаше и крварење во матка нема ама нема ни плод. Шок. Пет пати го препрашав и ми го сврти ехото кое патем е праисториско и стварно не се гледаше ништо во сакусот. Му викам кажете ми според вас како изгледа и само ми рече не е идеално, дојди после една недела. Од вчера гуглам и не знам што ќе испадне само знам дека морам да сум јака жена, мајка не ме родила да бидам плачка.

На AngelOfArh му/ѝ се допаѓа ова.
  13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    21.629
    Допаѓања:
    113.616
    ти стиснав ми се допаѓа само како поддршка :l:

На Angella7 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Inamya

Inamya Популарен член

Се зачлени на:
    8 јануари 2020
    Пораки:
    1.475
    Допаѓања:
    4.284
    Која недела треба да си? За да си ја смириш паниката направи бхцг. Јас немам доверба од Др на ГАК, кога кај мене не успеаа да видат дека се работи за близначка бременост а бев со срцева акција имаа, што да кажам понатака....

На Mateas, le.soleil, eli25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    6.204
    Допаѓања:
    14.204
    Оди на друго мислење. Ехото на ГАК им е од Дедо Ное.

16. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.543
    Допаѓања:
    38.809
    @Joraa зошто паника, се ќе е во ред. Се пазиш, одмараш, серклажот ќе си ја заврши работата до крај, нема уште многу штом си веќе во недели за трет скрининг.

@Angella7 многу ми е жал, ако ти е мисла оди и негде на приватно со подобро ехо нека те видат и биди силна што и да е. :hug:

Јас едвај ја поминав некако ноќта со паники, прво почна кичма да ме боли па заприметив дека е лево само и со 2 магнезиуми се смири. Сабајле стандард нозете, листовите како не знам колку да имам трчано. Ќе земам ice power gel сега, читав дека е дозволен и да видам дали ќе помага барем малку. И денес капак на се десен јајник ме боли, ко во овулација. Можно е во бременост јајници да болат?

На mal.ecka, eli25, Eli23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.804
    Почекај некој ден и оди кај друг доктор. На гак не можеа срце да му најдат на бебето во 16та недела.
    Не викам дека е докторска грешка туку дека може не видел убаво на тоа старото ехо.
    Се надевам се ќе биде во ред :hug:

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.765
    Допаѓања:
    35.769
    Знаеш дека сум тука за тебе било за што, те молам не паничи. :l:
    Сѐ ќе биде во ред. Не е можно да не се види плод, оди на второ мислење ако имаш можност и тоа на приватно.
    Те гушкам и не се секирај, ќе биде сѐ во ред и овој пат ќе си го гушнеш бебенцето мила. :hug:

На Kate Rina 93 и Angella7 им се допаѓа ова.
  19. Iris-1234

Iris-1234 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2021
    Пораки:
    5.930
    Допаѓања:
    12.263
    Ангелче оди си Ремедика за второ мислење. Немој да се мачиш со разни мисли и немој да гуглаш само стрес си правиш. Ајде позитивна мисла:l:

На Suze18992 и Angella7 им се допаѓа ова.
  20. Iva Mitrevski

Iva Mitrevski Истакнат член

Се зачлени на:
    14 октомври 2020
    Пораки:
    1.350
    Допаѓања:
    7.242
    Pojdi sistina, veruvaj nalet i na pari i na se barem ke bides mirna i ke znaes na sto si. Drzime srekja se da e ok :hug:

На Suze18992, Angella7 и ivance.. им се допаѓа ова.