Женски се пријави Сењорита Ломбарди како помина на преглед денеска? Стискам палци за неа и нејзиното бебе, едвај чекам да се пријави и да каже дека докториве како што знаат за џабе ја испаничиле.
Да така и ке направам ке почекам уште некој ден за да направам тест и ако е негативен ке ги земам лековите. Многу сум благодарна за советите поздрав4иња
за жал јас веке нема да пишувам во оваа тема имајте лесна бременост сите и на најлошиот непријател не му го посакувам ова, али што и да е ке помине се надевам дека една ден и јас ке имам бебе ова не успеа, поздрав до вас мило ми беше што се дружевме ве сака сењорита ломбарди
ооо срцка, баш ми е жал, биди силна и се ке помине, секако ке треба време, но она што е твое ке си дојде
Леле душичке денес цел ден те мислев. Многу ми е жал, имај верба и многу сила за понатаму, твоето бебенце иако не дојде на свет ти треба да продолжиш понатаму, да се обидеш повторно и повторно се додека не успееш. Сега ја имаш од нас сета сила и подршка, крени ја високо главата и биди упорна.
Аххх милааа, само храбро се ке си дојде.. Знам дека е лесно да кажеш на друг, но само храбро, ке помине.. Многу ми е жал и искрено многу ме растажи, но ти посакувам многу срека и успех и што побрзо да не израдуваш пофторно..
Леле душичке многу ми е жал за тебе, цел ден те чекав да ни дадеш вести. Биди храбра, се надевам ќе се израдуваш набрзо
senjorita.lombardi баш ми е жал, биди храбра и се надевам во скоро време пак ке не израдуваш .. јас бев и повторно се вратив, по се изгледа ке чекаме до понеделник...
Што да се каже..... Навистина ми е жал , неизмерно многу ми е жал...Господ да дава утеха, а ти само храбро.
Што и да кажеме мила , малку ќе биде за да се намали болката и празнината. Биди силна и знај дека се се случува со причина
Јас искрено немам фатено ништо да чистам од кога сум бремена, тоа задоволство им го препуштам на маж ми и свекрвата. Но, знам дека имало некои послаби средства, е сеа дали бее арф или некој друг не ме држете за збор. Гледајте ако можете првите три месеца барем да си немате работа со хемикалии. Моја блиска пријателка од хемикалии имаше труење на плодот, кој резултираше со престанување на срцева акција. Значи премногу лошо влијаат средствата, посебно кога директно се вдишуваат.
Уф ако е така тогас задоволството ке му го препустам на мм гадел или не негов проблем и така сум на почеток и се плашам за било што понатака уште тоа ми фали Фала ти meU
Нема на што, само пренесувам искуство на познат, со кое се надевам дека ќе помогнам И да си се пријавам дека деновиве јадам како луда, никако неможам да се најадам, постојано осеќам глад што чудо ќе беше :geek: Се трудам да се контролирам и некој оброк да го заменам со овошје, но ми се јаде пусто.
Јас сум 6 недела барем така ми каза геникологот 14.1мм одговарало на 6 недела Не го прашав дали има врска сто сум попуничка и од што треба да се пазам најмногу ама се надевам дека дали слаб или полн нема врска не би требало да има правила... како Господ никој не е
вц можете слободно да го чистите со алкохолен бел оцет за домакинство што е и со сода бикербона од вецерта насипете се со сода и оцет и сабајле исплакнете еве ова е природно
нема врска дали послабичка или пополничка девојка е бремена сите сме различни што е и најнормално неманешто од што посебно би се пазела едино нема да дигаш ништо ке се ставиш повеке на одмарање во кревет бар првите12 недели лекарства нема да примаш никакви храни се здраво со овошје и зеленчук претежно и тоа е сега за сега хахах со лесно и со срека а да и фолна да си земеш ако не ти е препишана
meu бе и јас многу јадам во последно време ми се случува да станувам ноќе да јадам, и многу станувам стрвна ама ова ми се случува последниве недела дена предходно не ми беше вака.. а стриите ах тие стрии, не можам да ги гледам бреее многу ми се гадни ама што да правиме, јас си направив една феминка имаше постирано и доста е ефикасна побелуваат ама пак ги има .. Инаку добро утро од мене јас денес пак ке одам да ме види една докторка, замисли на пријателка на мајками маж и бил гинеколог во државна а она заборавила чудна жена е бре па ќе одам денес да ме видат да побарам и второ мислење дали да се чека и до кога
и јас сум по полничка и нели си имав меше и пред тоа , сега тоа меше ми се спушти доле а стомакот и те како ми се познава е сега мене докторот ми рече да внимавам да не дигам тешко во последните месеци не само заради плодот туку и заради стомакот се спушта и послем останува доле да виси ... поздравче и со лесно нека ти е бременоста