Фала Ви на сите, да болки имав, откако ми го пукна др водењакот за некој пола саат се породив без епидурал нај природно, ама испукана сум многу ❤
Јас сум 28 недела и мене така на почетокот повеќе ме болеше и објаснувањето од матичната беше дека првото е со царски и таму се пресечени мускулите и нормално е да се јавува таква болка. Инаку првото ми е пред 10 год родено
Честитки за новите мајки, гушкајте се сега со бебушките Јас арна освен што спијам премногу. Туку спијам на страна, ама се потпирам на меше, мислам оно си се намстува на креветот. На грб не можам да спијам никако. За царски ви пишав. Понежни сме и поосетливи. И болките се поголеми, да знаете. Оти рана е, операција, со ширење на матката се осеќа плус. Мене ова постојано ми го напоменува гинекологот.
Инаку јас за мене да си прашам, некако денес ич не сум добра почна и цело тело да ме боли. Сега мерев температура 37,1. Колку ви е на вас температурата во 7 месец? Се мислам и да одам на доктор што ќе ми каже, седи дома и пиј витамини и сокови
Јас имам Беко, 7кг пере, 5кг суши, но ако е повеќе од половина полна не суши убаво, ама за зорт добра е. Ја купив пред 6 години, некоја средна класа беше... Сега дефинитивно би инвестирала во поскапа.