Даа после брисевите и вагиналниот преглед имам два дена леплив кафеав исцедок на секое одење во тоалет
Стврднување на стомак имам од време на време ама нешто зачестено не, ваљда тоа се тие лажни од она што сум го прочитала тука од други членки... @Vincent ситно броиме јас едвај чекам да се гушкам со бебушко ама па од друга страна па викам ај уште некоја недела да не го избрзувам до двете...
Doktorkava deneska mi kaza 2.800 e moeto taka da uste nekolku dena imam fora Pa da do kraj na maj ili pocetok na juni , bar da kacatmalku i na kilaza
Систина, почнав кај Панчевски ради грлото на матката уште на почетокот што ми беше скратено и си останав таму...Ти?
Некоја членка имаше пред некој ден објавено за д димерите колку се нормални вредностите по тромесечија. Не можам да ја најдам објавата. Ај некој нека сподели. 7ми месец сум 1 100 ми се д димерите, ме интересира до колку се нормални.
Гледам видеа на нет со бебушки и се мрднувам Некако нит имам страв од пораѓање ма ништо само на галење со него мислам, кога ќе ме фати паника па тахикардии ќе им се онесвестам таму штом стапнам
Jas iskreno se trudam da ne mislsm na toa, ali mn mi e strav od panika i plus tahikardija , panicarka sum
И јас да се пријавам и јас сум со вас ноќеска утоп од исцедок болки во кичма и во јајници но не се тоа тие болки второ бебче чекам. Ме фаќа лудило веќе. Со лесно кај сите да ни е живи и здрави и бебушки и ние
Паничар сум и јас голем, пред 3 години на операција таков напад добив што мислам дека пола болница ме дозна...среќа ми ставија одма седатив па ме снема за кратко Знам дека секој е за себе и дека нема лесно и безболно породување ама се тешам со тоа што следува после