Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Јас кога бев настината,кашлав само и имав шлаем, прво се консултирам со општатата докторка,ама потоа задолжително се јавувам кај гинекологот.Малку сум зачудена како тоа да ти даде сируп,а ти си со температура ,зарем антибиотик не ти даде????Не ме сфаќај погрешно, несакам да се мешам во нејзина работа,ама консултирај се со гинекологот за состојбава.

На bittersweet му/ѝ се допаѓа ова.
  2. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    pa seriozno e mn, zanikade sum nemozam da stojam, znam deka i ginekologot ke mi rece da odam na infektivno :/

3. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Pijam pijaam, eve i sirup od tegavec pijam... Lom mi e grloto nemozam da zboruvam :/ se nadevam do utre kje sum podobro, se molam da ozdravam..

На espana и galapce им се допаѓа ова.
  4. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Pa za antibiotik i bese strav da mi prepisuva, zatoa rece da odam vamu i da mi prepise specijalist.. :/

5. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Nemoj da se grizis, pij se sto ke ti recat....no mislam deka obavezno ke ti Dadat antibiotik sprema ova so go kazuvas iako sigurno prvo krv ke ti ispitaat da vidat sto e kako e, dali treba...kaslicata ke ti se smiri so caj i sirup I gledaj da go isfrlis slaemot za da ne te tera ponatamu da kaslash...

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SpangeBob

SpangeBob Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2014
    Пораки:
    690
    Допаѓања:
    1.267
    Ми се чини нормално е тоа. И јас се пронаоѓам таму. Другарка ми раскажуваше дека откако се породила, била уште позбунета. Е тогаш емоциите и биле најизмешани. Останува да видиме! Не се брзаме, нели? ;)

На Ivanushkaa, espana и galapce им се допаѓа ова.
  7. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Abe jas i vekje pijam antibiotik ustvari... Za bakterijata sto ja imav, Eritromicin pijam vekje 6 dena, imam uste za 4 dena apcinja na 12h se pijat, mislam deka tie se za povekje raboti... A sabajle povrakjav i deka ne bev jadena, samo voda povrativ i slaem... Sega imam malku, samo mnogu me boli grloto nadrazneto mi e od kaslanjeto..

8. ladymici

ladymici Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јануари 2010
    Пораки:
    534
    Допаѓања:
    808
    Јас да се пожалам...абе воопшто немам желба за секс... што ќе се прави вака :?:

9. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Aj и јас да се пожалам :) јас имам огромна желба ,ама откако сум бремена,нема секс.....а хормони уфффф....ама си велам ајде уште некој месец :)

На volsebna, Ivanushkaa и SpangeBob им се допаѓа ова.
  10. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Епа,најдобро да си одиш на инфективно, да те ,,средат,, ќе издржиш,ќе помине се,па уште малку ќе се гушкаш со бебушот :)

На Ivanushkaa му/ѝ се допаѓа ова.
  11. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.593
    Допаѓања:
    76.825
    Malku sum podobro se napiv paracetamol, maz mi me izmacka so rakija i se pokriv so kebe, se ispotiv i si se istusirav. Sega caj kje si se napijam i kje si lezam. Eve i bebus se razmrda malku :) no sepak doktorkata mi rece i da sum podobro da odam do infektivno, sepak i vcera cat pat loso, cat pat dobro bev...

На espana му/ѝ се допаѓа ова.
  12. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Штом ти рекла оди, да не пак ти стане полошо,па да се вознемириш....а штом бебуш мртка, те замислувам дека веќе се смешкаш и си подобра :) :)

На mariz му/ѝ се допаѓа ова.
  13. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Mariz, за кашлањето да пробаш млеко со прегорен шеќер и малку маргарин и топло да го пиеш. Исто така јас пиев една главица кромид убаво да изврие во вода можеш и јаболко да ставиш и да го пиеш топло, мене ми го олесни искашлувањето и ја се нервирав викав само да не кашлам да не го мачам бебуш ама докторката ми рече ништо не му е не се се секирај.

Кога сме кај паника, страв, искушение што за пораѓај што за бебуш и ја сум тука ме фаќаат нервите и неконторлирано зборам и си праам филмови а што ако биде вака а што така а никој незнае како ќе биде:sweat: А секс ич немам желба и не ни помислувамси викам нешто да не ми бидне :D освен кога ќе влезам во деветти ако мора нели викаат полесно се отвораш па тогаш :(

На mariz, Ivanushkaa и espana им се допаѓа ова.
  14. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Haha lele jas kolkava zelba imav za seks koga piev dabroston :rofl: sega veke pomalku ama pak ima momenti:$ ama nesmeeme celo vreme pod terapija eve sega uste 5 dena imam utrogestan vag. i veke ne stavam za da pocne da meknee i da se skratuva grloto na matkata ;))) e za 9 ne veruvam celo vreme sum vo grc i strav, a i se osekam kako kit :rofl:edvaj se mestam za da podlegnam i za spienje, a tek za sex heheh eheee ke pocekame uste nekoe vreme so mazmi:lol:

15. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    @Ivanushkaa ako e problemot Utrogestanot,mozes i da gi pies.Ne vadi se na niv...:D
    Se dodeka ne vi zabrani doktorot smeete..

16. espana

espana Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    1.676
    Допаѓања:
    1.954
    Женски ,јас си имам нова мака...што и да каснам ,што и да се напијам, значи и по вода,имам многу киселини,ме тераат на повраќање,уф,гадно ми е...

17. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Bogami u pravo si hahaha ama od start ne smeeshe i jas si teram taka :D posigurno mi e dan predizvikam neshto :D

На espana и galapce им се допаѓа ова.
  18. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Jas uste nemam lele probaj neshto napise, citav po forumive deka moze izgleda rupurut mislam....

19. Ivanushkaa

Ivanushkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2014
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    357
    Zenicki da ve prasam, gradite kakvi vi se? mene mi se premekiii :?: ni me bolat nit se osetlivi....ama epten se meki kako zele :)

20. bella.s

bella.s Популарен член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    2.163
    Допаѓања:
    10.941
    Pretposled
    Probaj so jabolki,na mnogu im pomagaat i vo brrmemost i opsto za kiselini,jas licno neja podnesuvam uste poveke me iritira no tebe moze ke ti pomogne ili nelolku zrna oriz progoltaj gi,e toa mi pomaga mene