Kаков муабет со алкохол? Последно ме ограничи за магнезиум, 400 - 500мг. А не е исто кога ќе си навикнат на 1000мг. Мислам се навлеков на магнезиум Фала женски, баш ми падна сомнително толку скапи торби, а ништо посебно, вака барем мама ќе се почести една женствена, не бебешка.
Зсраво, дали ви се случило јас сум 36+4 дена и од нојќеска од левата страна на стомакот скроз долу цело време да боли со самото движење поместување? Само од левата страна башка срамната коска што боли и уште не попушта
Јас имам торба од количката плус ранец на Кикка Бо што ептен го искористив кога одам на викенд кај мајка ми,на одмор или некаде на викенд.премногу собира во него,а за количка ти треба нешто помало
Само тоа е тој трет скрининг?? И го наплаќаат повеќе? Мене тоа на секој преглед ми проверуваат во Плодност.
@Калатеа девојче беше? Види го овој шо е убав и ок цена https://www.mitra.mk/product/tuc-tuc-friends-termichki-ranecz/
Каде нашле портокалов да не знаеш, сега превртев се и нема Ова на Митра малечко е изгледа, само за шишиња.
Јас го купив овој од Локо кроко, ми делува квалитетен,цврст материјал но сеуште не сум го користела Мојот е темно сив со сребрен патент. Мислам дека ќе биде доволно голем за да собере работи а не и преголем како за селидба
Мила го имаш во PIKI во Струмица јас од таму го нарачав 1200 денари е плус се пушта и како за пресоблекување на бебе многу е убав и квалитетен има таква боја јас го исправ и не пушти ни боја а не се ни расипа да речеш од вода топ е и не е скап
Правевте ли трудничка фотосесија? Ме фаќа мерак да си направиме неколку слики за успомен, ама ептен сум антиталент за позирање и знам дека не би се чувствувала многу удобно, па да не имате препорака за студио/ фотограф што ќе знае да нѐ намести и да извлече некоја добра фотографија?