Ама пази нешто друго. Во темата Породување во приватна болница истава членка ги осудуваше оние родилки што барале од сестрите да им ги земат бебињата за да одморат неколку саати. Шта речи, а не заплакати.
@eli25 @Joraa мене многу ми прават мерак овие комплети. Незнам каков квалитет се, ама знам дека се околу 1000-1200 ден, а имаш 2 бањарчиња и ракавица за бањање (мене за првото многу ми користеше) Ако некој знае дали се квалитетни нека пише
Е јас уживав кога го земаа бебуш за да одморам Ама навистина И сеа немој ти, друго е сестра, друго здрав однос со свекрва Леле неможам веќе , а и некако не верувам во “приказната”
Помош. Пишувам тука оти е поактивна групава. Здраво девојки, јас сум 9+ недела но многу мачнини имам од 6 недела а сега веќе и почнав и по два три пати во денот да повракам наместо подобро мене ми е многу многу лошо. Сакам да прашам што можам да се напијам утре сум на пат од 5 часа се враќам Мк и уште сега ми се лоши како ќе патувам.
Мислам дека е таму а имаат и онлајн. Нешто брат/сестра мислам поделени се еден држи дуќан еден онлајн ама иста роба. Беа околу 1200 ден сега незнам дали држат иста цена
Мене овие ми се допаѓат вака на изглед. Не сум била да ги видам, ако некој има купено нека пише за квалитет. viBBoo Bunny Blanc – Bebehome.mk https://bebehome.mk/product/vibboo-bunny-blanc/
Ја имам виолетовата, мека е и убаво ја впива водата. Плус поголемка е од тие што ги имам земено од Ваикики.
Ova ke mozam li da mu ja oblakam za da e izva od bolnica? Pocetok na juli ke bidit mojava ako izdrzit barem 36 nedeli
Јас сум јули чекам сега во јуни да фатам попуст во Зара и кошничката да ја испразнам Ова е мојот избор
Јас па повеќе гледав од 0-3 месеци, мислев овие од 1месец до 3 големи да не бидат. Ако не да ги имам предвид и овие. Сакам некое фустанче што ќе биде многу слатко. Ова на Али експрес ми се допадна