Jas ziveam vo mk no vo gradot kade ziveam nemam nitu sestra nitu majka nitu svekrva, znam sto znaci makar da dojde nekoj 1h da go pricuva deteto za da otidam na zabar. Edno e da tu pomozi nekoj koga navistina treba,drugo e i dodeka sum na rabota da mi go cuvaat starite deteto, ako nemozeme da gi gledame netreba da ragame( kaj nas najcesto starite gi rastat decata, pa nie gi gledame starite), i drugo e koga 3 pati ke ti pomoze svekrvata i so toa na glava ke se kace deka ona ti go raste deteto.
Ова доктор ти го потврди? Освен болка во карлица имаш некој друг симптом? Дали дишењето ти е олеснето? Мене ме мава ниско и долу осеќам наеднаш остри бодежи. Валда се од ударите.. не памтам вака со првото да ми беше болно. Исто имам болки во стомак секогаш кога во спиење се вртам на другата страна, некако тупо ме боли минута две.. го осеќам бебе во препон, а од друга страна исто и во грло како да ме мава. Уште не можам да дишам ако сум на грб легната, а читав демек олеснувало дишењето кога ќе се спушти. Сакам да пробам природно овој пат, се плашам да не ги промашам симптомите…
Јас земав шпихозни два пара и некое боди , убави им се , мек памукот , шпихозните по 300 ден беа , бодињата не ме држи за збор мислам околу 180 -200 ден.
Женски хелп. Премногу сум внимателна со тоа што внесувам, арно ама, денес, единствениот пат кога не го проверив датумот, си намачкав маргарин чиј рок бил изминат веќе две недели. Се преплашив, не знаев што друго да правам, освен да пијам вода за да исфрлам ако има нешто. Многу се плашам од бактерии, и уште пострашно ми е што во маргаринот има обезмастено млеко во прав... Ај некој совет или утеха
Да доктор ми го потврди друг симптом освен болка во карлица и кичма ме боли. Дишењето олеснато ми е малку да нема да ги промашиш симптомите сигурно да само до лесно да се породиме јас со првото ептен се измачив на крај.
Ништо не е, не се плаши. По рокот што е втиснат, сигурно уште барем 6 месеци ќе биде добар за употреба. Штом не ти замирисал и ти бил вкусен за јадење, добро е.
Не гледав искрено. Рекоа во синсеј извадиле труднички шорц ама јас не најдов пред една недела. Ма да редеа тогаш.
Каде се наоѓа аптеката? И по колку чаши на ден треба да се пијат да не знаеш? И дали е во ќесички или рефусен?
Шорц тексас има во Ваикики outlet, накај Чаир. Ако те води пат. Е имаш и бебешки работи outlet за 100, 200 мкд
Преубаво изгледа ама ова фака прашина, па перење секоја недела и пеглање ако не ти е проблем ок Јас немам ни завеси
Ефиксен лек за смирување на кашлица, по можност да биде нешто на природна база има ли? Од сабајле и навечер е најинтензивна.
Јас земав шорц од Њујоркер, 350 денари во повеќе бои имаше, нетруднички само поголем број и ги изнаносев, иако ми е големо стомачето сега воопшто не ме стегаа, баш се комотни и тенки.