Да купив еден пар, ама беа од лани и секаде само големи броеви xl и xxl и ќе мора да го превртам цело Скопје за да најдам .
Видов ама колку се неквалитетни таму веќе не стапнувам. Долгите хеланки се деформираа , а 800 ден. беа.Ужас квалитет нудат.
Јас земав од Кисела Вода кај рампа, пиши аптека Матија ќе видиш точни локации,на повеќе места низ Скопје имаат аптеки. Кесички пакуван 150ден една. Таа ми рече можело и по повеќе да пијам на ден ама јас пијам 300мл.
Женски разбрав дека приска тестот е сега законски и морало да се направи. Дали, ако не го правам ке има некои последици по мене или мојот гинекологот? Имам правено друг пренатален тест. А и слушам дека не го прават сите.
Женски вие што имате порачано бодиња од George или од InShop Baby, дали тие што се 0-3 одговараат на 56 или 62? Сакам да почнам со нарачување за почеток со куси, ама ако се поголемки нема да ми одговараат за одма.
Мислам дека никој не може да те натера да го правиш. Даваат упат докторите ама твое е дали ќе го правиш. Јас на пример не го правев, правев нифти. На 62 одговараат. Имаат и од 0-1 месец ама овие добавувачите не ги носат тие, само од 0-3. Јас и во сушара ги ставив, не се баш намалени ама ајде си викам комотни за бебе ќе бидат.
Од каде оваа информација? Мене не ме упатија на приска. Докторот ми рече сакаш да правиш приска? Тоа е преку крв, статистички е, ако нема потреба вика јас не препорачувам, реков штом така не правам.
Devojki , utre treba da zemam flosteron 4 ampuli od 7 mg , e sega da gibkupam utre i toa sto treba zadture da e primam oti ke me fatit praznik, sakav da ve prasam dali treba da gi cuvam vo frizider ili?
Мене ми рекоа да ги чувам во фрижидер коа ги примав.. Ако можеш распрашај се предходно кај ги има зошто тешко се наоѓаат
Јас не правев приска во оваа бременост, и на матичниот му кажав дека нема да правам, ми рече ок како сакаш. Зошто би имало последици?
И јас правев друг пренатален и немам правено приска, ниту планирам. Матичниот не ми спомнал ништо такво.