@kristina.k тебе мислам постојано те читам со срамната коска, и се ќе пишам дека и мојава ме боли, и заборавам. Еве синоќа и од сон се разбудив, мене кај десната нога ме боли повеќе. Туку, докторот спомна дека на следен преглед да договориме дата. Сама треба да одлучам, дека сама на преглед. Маж вели немај гајле, шо има врска, одлучи која сакаш, ама јас се си мислам дека мешам прсти во нешто што сметам дека е натприродно, судбина. Со маж и синко сите сме на иста дата, различни месеци. Момата треба да е на мојот роденден за да има иста дата, а тогаш ќе сум 37 недела. Не знам, ако не ќе оставам докторот да одлучи. Како јас да одлучувам кога да се роди. Не ми оди. И сега на мака сум
@JuLleE зголемив магнезиум јас, уште боли ама не толку. За дата нека ти одбери докторот, и мене ми одбра сама и за првото и сега спомна можна дата.
Za sumamedot ic ne se grizi jas zaradi slag vo cerviks piev 7 dena po 2 sumamedi naednas znaci total 14 sumamedi, stavrno jas bev ko pijana celo vreme ama eve bebuska 2 meseci posle toa nisto nemat pravo topce e
Мене па ми рекоа бруфен е строго забрането во бременост кога прашував за главоболки, дека парацетамол не ми делува
@JuLleE остави нека одлучи тој ако не можеш сама. @AugusTina! Кога мама е добра и бебеињата ќе се. Не се плаши од терапијата ич. Со помин
Кај да најдам убава торба практична по продавнициве? Само на интернет ми излегуваат ама не ми се зема така на невидено.
Јас се залетав едната ми се допаѓаше. Кога отидов да ги видам материјал и квалитет 0. Во она на China shop по квалитетни ташни ќе се најдат.
Нее душо, немам ни болка ни ништо се уште. Се слушнав со д-р, бебе се спушта затоа е тој притисок, само да си ги пратам движењата, а па девојкава моја сега салта прави внатре Ќе си почекам, сигурно нема да се случи безболно да се породам, си викам за скроз да се отворам мора да осетам болка или ќе пукне водењак сигурно.
Дали на ГАК државна примаат без приоритетн упат на итна служба 24/7? Од невнимание направив притисок на стомак, 16та недела сум, се случи денес , вака сум добра но мисла е сепак...
Како навечер за спиење? Не знам дали е до бременоста, ама многу почнав да се потам. Ако не се вклучи климата нит можам да заспијам, нит мирно да лежам. За прв пат во мојот живот со мокра коса и маица се разбудив. Тек мај месец е, што ќе се прави летово.