Kolku za uteha jas sum +22 kg i voopsto ne izgledam debela, sea visocka sum dosta 180cm, pa toa me vadi, ako bev niska kako gjule kje bev sega iskreno se cudam kaj se tie 22kg... Kje vidime na poragjaj kolku kje gi snema
Женички мене овие три дена како ме тера нешто кисело да јадам,премногу... Денес ми направи мојот салата од марула кисела многу,и кај цела огромна чинија изедов па и сокот најдоле од оцет и сол го испив.После па и цела чаша сок од лимон и портокал.А мојов се гази од смеење И на благо по малку помислувам ама кисело како што сакам не. Имате ли некоја идеја освен салати,кисели гумени бонбони,лимон,крставички...што има друго кисело?
Jas cela bremenost sum na prekiseli salati Koga kje napraat za rucek, jas si trgam vo poseben tanjir i kje lupnam ocet kolku sakam Preeska vo 21h mi tekna na kiselo i si napraiv salata od zelka, morkovi, marula i kiseli krastavicki od tegla si sakam mnogu, a pa tursija morkovi, karfiol, zelen domat da ne zborime... se davam haha
Најверојатно кај повеќе од нас е тоа,јас јадам салати,ама многу киселки, зелка можам да јадам цел ден И јас сакам кисели краставички од тегла и жива туршија, ама само два три пати сум јадела, цело време на свежи кисееееели салатки Наздравје нека ни е
Auuuu za kiselo i jas da se prijavam jas se davam vo balsamiko ocet salati , kisela zelka a tursija mn sakam ama izbegavam radi esencijata. Inaku vcera so mm potkupivme prvat nesto obleka i mn mi e merak leleee veke ko da stanuvam svesna sto ke si imame. Ah emociii pisuvam i solzi ni idat. Samo se da bide dobro pa da se raduvame site
Женски ајде среќен да ни е празников, да си го славиме уште мнооогу години живи и здрави,а до година, да ни честитаат нашите бебушки кои со нетрпение ги чекаме....Имајте убав ден! Некои од тука веќе и си ги имате најубавите подароци во раце,уживкајте, галете се, чувајте се
Ние сабајле почнавме да разговараме за преместување во собата, за тоа дека, здравје од нареднава недела ,ќе почнеме да купуваме и ме фати некоја возбуда, неможам да опишам.Толку чекав да дојде,ми изгледаше далечно, а сега кога е блиску мн.сум вознемирена До сега така се борам ден за ден, да помине убаво и кога ќе размислам што навистина чекам, не сум свесна ,некако сум збунета.Многу не објаснив убаво,ама се надевам дека и кај вас се вака измешани, нејасни чувствата.И баш како и ти ,завршувам со мисла ,само нека биде се во ред,Господ нека не чува
И јас да се пријавам. Денес влеговме во деветти, во четврток дури сум на контрола, леле едвај чекам... Крвната слика конечно ми е во граници на нормала, што ме олабави малку, синчето ми е екстра размрдано, едвај наоѓам позиција за седење и спиење, али тоа е, се за моето сонце. Вчера купивме количка, пред некој ден триста работи алиштенца му купивме, пешкирче, цуцли, хахахахах пелени тетра, шведски, и незнам што уште не Остана кадичката и замислете заборавивме да му купиме на дечкото постелнина Сепак, јас толку многу сакав да ми биде се на плаво, неочекувано излезе и количката и алиштенцата и се да му биде на зеленко Едвај го чекам Пздрав женички, и се разбира среќен празник на сите
Hahaha i nie nemame uste kadicka i postelnina Da ne znaes kade ima onakvo pamucno so lastik za dusekot, dole sto e nepropustlivo so najlon? Ima vo bebesupermarket znam, no da ne ima i na dr mesto da ne znaes? Inace srekjen 8mi Mart na site zenicki
Женски среќен 8-ми Март и многу среќни да бидете, исполнети со љубов и почитување и секогаш да бидете најсаканите. Па и нашите најмили што ги имаме или очекуваме уште 100 год да ни честитаат
Па јас гледав во продавницата некој што ја напиша овде, што беше на Битпазар, сега е во Ѓорче Baby&Home Supermarket. Искрено скоро се од таму купивме, со исклучок на некои стварчиња од Тритекс и Стружанка. Евтино, башка во Ѓорче, попристапно е и со кола да отидеш и поблиску ми е... Многу сум задоволна од услугата во продавницата, и за другите ствари таму ќе одам, а има се. @mariz , гледам и ти си влезена во деветти, одиш ли на работа? Јас одам уште, ама денеска ме фати некој страв да не ме фатат болки таму, јас професорка сум, си напраив филм на сред час дека ќе ме фатат болки и некако подисплашена сум
Ne odam... malecka sum, ucam fax i jas za nastavnicka Ovaa god zavrsuvam, samo nema da diplomiram odma, drugata god kje si diplomiram. Ne se sekjiraj, jas imav vo sredno edna profesorka edna nedela pred da se porodi bese na rabota. Duri onaka predava, predava... i kje zastanje kje se izdisi, nie mislevme gotovo kje se porodi No ako mozes da si zemes porodilno, sto ne si zemes porano
Породилно... Ако седнам дома ќе спобудалам, не можам, тензично ми е овде. Не успеавме да се преселиме, не се заврши куќата и мора уште долго тука да седиме Затоа и одам на работа, барем 8-9 саати да бидам надвор од дома, сегде ми е порелаксирана атмозферата Затоа и ме нема да пишувам, напнато ми е се. Не дека на работа ми е блескаво, ама порелакс е. Таман догодина на дипломска ќе имаш еден прекрасен гостин
@eleni27 , јас ја кажав продавницата, а сега каде поточно е во Ѓорче?Што купи од таму ,зашто и јас планирам да ја посетам, па да знам дали се убави,квалитетни работите, со цени како се, ми изгледа поевтино од Сити Мол...
Vo Anzi ima ne zapamtiv kolku pari e mislam 700-800 a ima i onakvi ko peleni so musama tie se poevtini okolu 300
Ja nekako vo struzanka ko se da najdov i najevtino. Ona kako bodi benkica e 150, a tie zivrite obicni beli 100. Vo gjorce vo prodavnicata kolku se? A i anzi ne e mn skapo a ima se.