Има, за купачи не ми се дава толку пари. За градник да, планирам од таму да видам, тоа ми останува само, иако лани не најдов. Сакав за доење.
Секое лето има. Треба овој период пред сезона да извадат, сигурно немаш промашено. Јас имам земено и монокини и танкини од лидл. По 10 евра беа. Скроз се ок. Сем што во гради корпата беше дебела, ама ја извадив со ножици на и на едните и на другите. Ме нервираше да морам вода да истискувам на секое пливање, а немам проблем ако брадавица ми се познава на плажа.
Ни од лиска не ти вреди за доење градник да платиш толку пошто не знаеш колку ќе доиш. Ја од Џамбо имав 3 по 5 евра земено. Ем меки ем пријатни ем практички. Вложи во градник понатака. едит рачунај доиш често, цело време отвори, затвори, го подвиткуваш, па само што си го испрала се покапал па почесто се пере, квалитетот на градникот побрзо се губи макар и од железо бил.
За доење нбб имам од ќерче. Го најдов, убав е и ми е точен. Еден имам пошто не ја доев (имаше жолтица, а јас не можев да измолзам ни 30 мл па ми падна на килажа ) Ќе земам уште еден за ова. Луѓе решена сум да дојам јас
Јас само од таму ноѓам за моите чудни пропорции. Скапи ми се ама сакам да се чувствувам колку толку убаво. Земи да си читаш техники и финти. Од моја околина само знам неколку мајки кои не би успеале или се откажале без борба, за жал, затоа што немале познавања за процесот и како да си помогнат.
@MilaSs12 ма што не правев... Тоа овес, јогурт, чај, кромид, боза, масажа, тооли облоги, молзење на 2 часа, релактација за стимулација .... Не и не
Жени ај едно глупаво прашање Планираме да молерисуваме дома, ама и да се премачкаат вратите со бела мрсна боја ... јас ќе му ја ќиднам на 1 недела да не дишам тука ... ама мрсна боја за врати знае ли некоја колку време и треба??? Да не направам некоја беља ? Некоја од вас мислам во лабараторија работеше со хемикалии, да знае да ми кажи ...
Нема подобар стимул од самото бебе. Само бебе носи често на гради. И пиво ко мене. Ќе си земеш безалкохолно, а ќе замишљаш пинаколада. Опуштено.
Јас Прво нека ги намачкаат вратите па после се друго, а прозорите нека бидат цело време отворени во деновите кога ти не си таму. После една недела кога ќе се вратиш ќе биде во ред, нема да има штета за бебе.
Јас сум 9 полни. И планирам да одам сега во јуни, за од прилика 2 недели. Баш го прашав и ми рече слободно оди само ми рече избегнувај базен, море слободно.
Психата може да направи притисок. Не е само да се трудиш и нервираш. Одмор и позитивна мисла дека ке успееш се многу битни. И секако бебе ма цице ден ноќ.
А ако нема мачкање на врати, туку само ѕидовите. Може да се престојува тука или ќе треба кај моите да одам неколку дена
Зависно каква боја се користи, ама боите за ѕидови претежно се на водена основа, така да не би имала проблем. Плус тие бои секако се сушат претежно за 24 часа, сега на топлото може и за побрзо, и не мирисаат од како ќе се исушат. Единствено до дека се работи поради прашина може би се повлекла на еден ден. Нека ме корегира колешката @fana ако грешам некаде
Не сум ич по благо, ниту пред бременоста сум била љубител на благо. Сега ептен кога ќе ми текне некогаш јадам нешто благо, ама обично ми се јавува киселина, а од чоколади, сладолед и торти обавезно повраќам. Сепак и покрај нејадење благо успеав да качам 15 кг досега
Мила стапалата не ме болат ама колкот од лева страна и половина ме растура мислам ке се распадна 33 недела сум