Да се договаравме па немаше олку членки во ист ден да се погодиме. Симонида денес работа само со нас од форумов си имала
Женски правев анализа на урина и кај седимент пишува epitel masa bakterii 20-25le. Ке го носам утре резултатот на лекар, но ако некој знае што значи тоа супер, нестрплива сум до утре кој ке чека.
Јас од ова ко шо разбрав имаш леукоцити во урина. Ако е тоа на горна граница се не е нешто многу. А другово не ми е јасно подобро да сликнеш.
Денес испешачив 6км и сега се трудам да поспијам ама од половина на доле се ме боли. Нозе ме вртат многу и на стапалата како бодежи, мислам дека се воспалив цела Магнезиум пијам вечер пред легнување, да се напијам сега еден и вечер уште еден можам ли? Не знам од што друго би можела да намалам болка
Девојки, дали мислите за зачувување на матични клетки од крв и ткиво? Ако ДА, од која лабораторија сте задоволни од условите?
Не знам што да мислам, на два ума сум за ова. Се мислев ама не зачувавме. Внимавај добро во која банка ќе ги зачуваш, истражи, Криосејв (CryoSave мислам вака беше) имаа афера некоја и не знам што се случи на крај, а мислам дека BioSave ги праќаат таму.
Ние се одлучивме за Future Health Bank во Uk, преку Гинекаликс. Денес ја обновија и промоцијатаза дупло години чување по иста цена (25+25). Не знам што да мислам, дали е корисно или не, па си реков на толку глупости трошам, дај боже и овие да се залудни и никогаш да не затребаат, ама нека стојат за не дај боже.
Гледам не пишувате на таа тема, па да си прашам. Што правите за хемороиди? Болат многу. Значи не дај боже лек во аптека да побараш, одма те напаѓаат со тоа ти ништо не смееш да користиш. Да било толку убаво и со здравје да се носат, немало лекови да измислат.
И јас уште сега размислувам за зачувување на матични клетки, но не сум сигурна сеуште. Ако некој има зачувано нека сподели искуство.
Какви се породилните болки отприлика некој да ми каже, кај боли стомакот доле или цел стомак, кичмата, половината? Од кога јадев имам некој чудни болки цел стомак ме стега и позади кај бубрезите ама не знам што ми е. Ако продолжи секако ќе одам на лекар ама да знам барем да не паничам џабе.