Јас пак дома си дојдов болки 0, отворена ич, господинот си ужива се извртел уште побетер од минатиот пат, плодова вода фул, док.ми вика уште една недела ќе си тераш. Нека ми е со лесно
Некој од вас да не ина искуство или информација... Треба следна недела да правам брисеви пред пораѓај (35та недела) меѓутоа матичната ми оди на одмор 2 недели и после ми доаѓа касно. Дали има начин да отидам кај друг гинеколог на преглед приватно и он да ми земе брисеви или мора стрикно матичен?
Можеш приватно да отидеш каде сакаш по приватните клиники. Јас пред една недела правев во Ремедика 1200 денари За два дена имаш резултати.
Ќе тераме додека не им дојде време да си излезат само нека се здрави и живи другото не е важно. Кај одиш на прегледи?
Криво ми е што не продолжив кај неа на прегледи. Ама за прв скрининг касно се јавив еден месец однапред требаше и отидов во државна. Инаку жената е топ. Јас на Гак ќе се пораѓам.
И јас одам кај Симонида ама не знам дали само мене така ми се погаѓа или секогаш имам чувство дека е нешто растрчана, милион пациентки чекаат кај неа, како едвај да постигнува женава. Немам замерки во однос на прегледите, посветува внимание, гледа што треба да се види, ама гледам дека не памти од што е стално во гужва. Минатиот пат бев на ехо па ме прати на цтг и се вратив со цтг-то за да го види, она ми вика повели легни си за ехо Не па да памти за состојбата каква била минатиот преглед. Се надевам дека на породување ќе обрне доволно внимание
Какво носиш знаеш? )) Леле ептен сме блиски ти си плус 2 ајде со лесно само за убаво да е. Ќе пробам да видам со спиењево како ќе е инаку за болките магнезиум јас пијам еден магнетранс ми помага јас ужасни болки имам во кичма, се шири матката нагло расне плодот сега
Јас спијам на страна. А преку ден кога лежам и гледам тв се на грб сум легната најубаво ми е така Инаку за средена што зборевте. Вака една колешка ми кажуваше на пораѓај заминала фенирана нашминкана. Ај косава би ја испеглала ама што дека ќе се нашминкам таму секако се останува повеќе денови во болница и секако ќе треба да го измијам лицето и да ја тргнам. Со мене би земала нешто основни шминки па дента кога ќе изл од болница малку да заличам на нешто
Јас немам шминка ставено 9 месеци, исто така планирав на ден за излегување малце да се замачкам, да заличам на човек. Здравје само
Знам, машко Ти знаеш? Ич не го можам тој магнезиумот, изгледа свесно го заборавам. И после боли - е боли
Јас коа излегував со првото од болница ПОГРДА во животот мој не знам дали сум била, скоро па сигурна сум дека не.
Ни шминка ни фризура. Косата во реп, лицево ни маскара, ни пудра, ни креон не видело со месеци. Ќе измислат после салоните и посебни цени за пораѓањеШминка за природно пораѓање 3500, ако си со царски 3000, фризура за пораѓање 5000, ќути не давај идеи